Eilen Hollolan hallille aksaamaan. Kiva kun ei ollut pakkasta juuri ollenkaan. Esteet oli tokoilun jäljiltä hallin reunalla, joten räiskin esteitä sinne tänne ja sain ihan kivan treenipätkän. Sinnekin pikkuhalliin saa ihan ookoo treenejä, kun ei ota tavoitteeksi saada jokaista mahdollista estettä mahtumaan suunnitelmaan. Tällainen siitä tuli, näyttää tässä vähän väljemmältä kuin olikaan:

Kakkoselle päällejuoksu treeni. Onnistui joka kerta. Keinu oli myös super jok´ikinen kerta. Vitosesta kutoseen koitin ohjata valssaamalla niiden väliin ja myös vekkaamalla ennne vitosta ja ihan vaan vedolla. Valssi parempi ja riskittömämpi. A toimi myös, joskin vapautti itsensä ainakin pari kertaa. Tuo vapautus-asia on vaikea. Heti nopean kisanomaisen vapautuksen jälkeen tulee läpi. Kepit Tex pujotteli joka kerta hyvin loppuun, vaikka otin sivulle etäisyyttä 11 hypyn takaakiertoon. Renkaalta vaan täysiä ja esteelle 16 takaaleikkaus, vai onko se se? No anyway. 19 hypyn jälkeen Tex meni joka kerta renkaalle. Vasta tauon jälkeen harkattiin tuota keppikulmaa. Ensin jätin vaan 19 esteen taakse ja törkkäsin kepeille. Pari toistoa näin. Sitten lähetys - meni ok. Loppuun koitin vielä 18 hypyn kautta ja teinkin yhdeksälletoista takaaleikkauksen. Näin kääntyi hyvin ja haki vielä pujottelun oikein. Loistava treeni! Pieni tauko teki meille vaan hyvää.. Vauhtia oli ihan hurjasti ja intoa vähintään yhtä paljon. Me so happy!!!

Kaapo teki myös rataa. Se osasi keppikulman tuolla lopussa ihan heti, ei tehnyt virheitä. Se onkin enemmän ammattilainen kuin Tex

Tänään oman agilityvetovuoron jälkeen tein Texin kanssa Pennalan ulkokentällä tokoa. Kenttä on kyllä aurattu ja iso ja hyvin valaistu, mutta aika liukas. Tehtiin pari EVL ruutua ihan lyhyellä matkalla. Sitten ohjatun suuntia kiertämällä taas ämpäreitä. Oikein hyvin. Mietin vähän miten jatkan tätä ja koitin jo laittaa kierron viereen kapulan. Kun Tex kiersi, sanoin tuo käskyn ja se nappasi kapulan. Ehkä näin edetään ja jätetään kiertäminen sitten pois. Suunnat oli ainakin jo ihan selkeät. Lähtee kovaa sivuillepäin. Seuraamista, lähinnä sitä paikkaa tein namin kanssa auttamalla. Näin paikka pysyy hyvänä ja tämä taitaa nyt vaan vaatia tekemistä.. Ja tehdäänhän me sitten. Vielä jääviä; istu ja seiso menee välillä sekaisin, mutta tehdään nyt sitten näitäkin. Huomenna taas aksaa!