Elikkä Kaapon kanssa Pennalassa Arton treeneissä.

Aloitettiin harjoittelemalla takaaleikkauksia. Hyvä, näitä ei voi koskaan treenata liikaa :)

Rata oli tällainen (katkoviivalla ohjaajan linja):

Kaapolla rata onnistui jo eka kerralla ihan super hienosti. Olin ihan äimänkäkenä kuinka hyvin se antoi leikata ja irtosi hypyille kummempia taaksepäin kuikuilematta. Silti se osasi lukea mun vartalon suunnasta missä suunnaassa oli seuraava este, eikä juossut suoraan esim. kakkos ja kolmos esteen jälkeen vitoselle vaan kaartoi kunnolla neloselle. Jee!!

Kaapo oli taas ihan superinnokas.. pakkanenkohan teksi sen "hassuksi" mutta riepotteli taas narupalloa ja heitti hassuja spiraaleja ympäri hallia.. Hassu poika :) Mentiin rataa myös toisin päin.

Toisella osiolla otettiin rengasta. Aika vähälle on jäänyt tämän harjoittelu, mutta ihan hyvin sujui. Osasi kyllä hakea renkaan eikä tainnut mennä kuin kerran sivusta.. tässä itse menin jo liian etäälle sivusuunnassa esteestä, jonka takia Kaapollakin meni sivuun. Vauhtia taas piisasi.. :)

Ja viimeiseksi kujakeppejä. Putken kautta alussa ja lopussa. Hyvin meni..

Lassella tottistelua. Takapäänkäyttöä. Koitan opettaa Lassellekin täyskäännöksen vasemman kautta ja ihan kivasti ne takajalatkin jo toimii. Hyvä Lasse! Seuraamista ja luoksetulon pysäytyksiä s ja m.