Tiistaina P-Haun treenit. Kivan haastava rata. Meni ihan kivasti. Muutama hyvä käännös saatiin hiomisella, ja kepeillä sain otettua hyvin sivuetäsyyttä vaikka päättyivät nurkkaan. Keskiviikkona taidettiin käydä Pian kanssa Hotin kentällä tokoilemassa.. Taisin ottaa avo luokan liikkeitä. Nouto on nyt vähän ongelmallinen.. Kaapo ottaa niin kovat kierrokset kapulan nähtyään, ettei malta pysyä "housuissa". Joko karkaa ennen käskyä, tai jos malttaa odottaa niin päästää into vingunnan lähtiessä. Ja tämähän ei ole hyvä... Sain rauhoiteltua Kaapoa ja taidettiin saada jonkinnäköisä onnistumisia. Torstaina vapaapäivä.

Perjantaina Hotin treenit. Kaapon kanssa alkuun seuraaminen. Häiriötä vieressä ja sivuilla seuruun ajan.. otti pienen häiriön. Noutoa, jossa taas pääsi ääni. Huomautin ja nyt hyvin. Ohjattu nouto, tunnari ja ruutu. Ihan kaikkea en muista.. pitäisi rustailla heti ylös niin ei unohdu :)

Lauantai aamuna Pennalan hallille aksaamaan. Otettiin taas vauhdikas rata. Kivasti meni :) Kovaa, kuitenkin kuunnellen. Illalla collieden vuorolla Renkomäen hallilla tokoa. Ekaa kertaa viime talvesta hallissa. En jotenkin itse tykkää treenata täällä.. Liukas lattia, kaikuu ja melko pieni tila. Näissäkin on kyllä vaan treenattava, että totutaan kaikkeen. Seuraaminen ei hyvää.. Kaapo tuijotteli paljon seiniä ja oli ihan löysän tuntuinen - taidettiin ottaa noutoa, idari, kaukkarit, tunnari ja luoksetulon stoppeja lyhyellä matkalla. Otettiin myös useampi paikalla makuu. Olin piilossa. Tosi hyvin meni - ihan ok rauhallinen ja hiljaa.

Tänään ajettiin Vantaalle Bat:in järkkäämiin agilityepiksiin. Yllättäen harjoittelemaan taas karkaamista lähdössä - tai siis ei karkaamista :)

Kisaavien rata oli aika haastava. Tosi "paha" avo-kulma kepeille. No Kaapo katsoi radan vierestä kun menin ensin Lassella - se nosti kiepit ihan kattoon ja kävi jotenkin ihan kuumana.. karkasi heti ekan lähdön--hitto-- palautin vihaisena ja nyt pysyi hyvin - steppasi kyllä melko lailla. Nyt rata olikin sitten vauhdikas - kontaktit unohtui (korjasin kyllä) ja sujuva yhteistyö oli kyllä kaukana.. No, eipä mitään, kiva oli kun Kaapo meni ihan täysiä, osaa se kuunnellakin eikä se nyt niin sählä ollut. Meni vaan sähläksi kun tein kaikki kontakti esteet kahteen kertaan. Ja haki kepeille tosi hyvin. Uusittiin sama rata ja taas K karkasi. Palautin ja rata suht samalla tyylillä läpi.

Ihan hyvä mieli jäi - kun olen neuroottinen vauhdin suhteen, niin nyt kyllä sitä oli. Vielä kun yhdistetään siihen se hallittu yhteistyö niin hyvä tulee. Ja kyllähän me sekin osataan :) Tänään vaan mentiin kaasu pohjassa :) Eikä toisella radalla tullut muita virheitä, muuta kun ne kontaktien uusimiset. Kaapo kyllä stoppasi niihin niinkuin olisin kisoissa hyväksynyt, mutta nyt halusin treenata, että se jää odotamaan 2on2off tyylillä lupaa tulla pois.