Kävin P-Haun vanhalla hallilla molempien kanssa tokoilemassa. Olin tosin yksin, niin en kummosia tehnyt kun tarvitsisi aina jonkuin katsomaan kuinka sujuu.

Kaapon kanssa seuraamista.. nyt sujui tosi hyvin, malttoi pitää kunnon kontaktin ja paikkakin tasisi olla ok..(tähän juuri tarvittaisiin joku katsomaan). Sitten muutaman kerran sivulle tuloja (takapään käyttöä): perusasennosta käännyyn kaapon eteen sivuttain ja siitä uusi perusasento. Alkaa myös sujumaan, takapää kääntyy ihan kivasti. Välillä palkkaa ja jo ilman namiakin muutama toisto. Pitäisi alkaa totuttelemaan niihin namien vähentämiseen. Tämän jälkeen seuraamista ja vasemmalle kääntymisiä.. tämäkin alkaa sujumaan kun Kaapo tajusi, että homma toimii samalla tavalla kuin paikallaankin käännytään. Olin tyytyväinen!

Sitten maassa paikalla olo: nami naaman eteen ja hyvin pysyttiin.. aikaa en tosin ottanut, ei tainnut mennä vielä lähellekään sitä 2 min.. mutta ei pomppinut pystyyn. Paikalla istumisia, heitin pallon aina Kaapon taakse.. tämä toimikin hyvin..odotteli kiltisti paikallaan. Sitten ihan viimeseksi otettiin hallin pihalla tunnarin alkeita. Kaapo istumaan ja vein tunnaripalikan heinikön reunaan. Kyykkäsin hämyksi pari muutakin kohtaa kuin mihin tunnarin jätin ja sitten Kaapon luo ja käsky. Lähti haistelemaan tosi hyvin ja löysikin "kauhukseni" tunnarin vierestä nurminkon seasta tennispallon (jota en ollut huomannut).. haisteli sitä mutta ei ottanut palloa vaan vieressä olevan tunnarin. Jes!

Lassen kanssa hihnassa seuraamista.. näin paikka pysyy oikeana ja on tosi innokas pitämään kontaktia. Ilman hihnaa kulkee vielä melko paljon edessä.. ihan hassua kun Lasse on nykyään vähän liiankin innokas (luulisi ettei Lassea ja innokas-sanaa voi käyttää samassa lauseessa). Sitten vielä jäävät jotka toimii hyvin ja hyppyä. Heti hyppy käskyn jälkeen paikka sana ja namin kanssa näyttämään paikka mihin kuuluisi jäädä. Ehkä oikea paikka löytyy vielä.

Lopuksi pojat juoksi rallia ulkokentällä ja huomasin, että kaapon toisen etutassun yksi kynsi oli jotenkin "revennyt". Vuosi vähän verta mutta ei ollut millään tapaa kipeä. Kotona pesin ja putsasin kynnen eikä haava ollut pahan näköinen. Ei ainakaan menoa haitannut biggrin.gif.