Tänään kaksi agirataa Purina-areenalla. Ekalla radalla Kaapo haukkui ja komensi lähdössä ja itse jätin sen hirmu epävarmasti toistellen 'paikkaa'. Niin en tee koskaan treeneissäkään vaan sanon kerran napakasti paikka ja jätän koiran. No yllättäen se siitä karkas.. pysäytin radan ja vein takaisin lähtöön, kävelin radalle ja takaisin Kaapon luo. Jätettiin rata siis tähän. Ja kihisin kiukusta.. Käytiin ulkona harjoittelemassa taas mitä paikalla olo tarkoittaa ja toisessa startissa pysyikin hyvin.  Ja rata eteni tosi hyvin, ja vauhdilla. Melko lopussa oli A:n jälkeen kepit takaisinpäin A:n suuntaisesti, ja tähän tuli siis avokulma. Ajoin Kaapon liian ahtaalle kun se ensin juoksi aika paljon ohi kepeistä ja näin meni toisesta välistä sisään.. otin alusta ja taas olin edessä ja toiseen väliin.. en jaksanut enää korjata vaan mentiin loppu maaliin. Loppurata oikein kivasti.. Hyvä poispäinkäännös ja ilman keppejä rata oli tosi hyvä.. hyvät kontaktit ja puomin ylösmenokin tosi siisti. Hitto kun en tajunnut katsoa aikaa, seinällähän näkyisi joka radan aika yleisölle. Musta tuntuu, että mentiin kyllä kovaa, ihan oikeesti .

No - ei mikään hyvä päivä, mutta tokaradalta jäi silti ihan ok fiilis - ja keppien epäonnistuminen oli nyt taas ihan itsestäni kiinni. Ensi viikonloppuna uudestaan..

Tässä paint piirros B radasta.. ei kyllä mittasuhteet ihan toimi, mutta kutakuinkin tällainen.. A rata oli melkein sama toisinpäin.