Maanantaina tokoiltiin Renksussa. Tein liian pitkän treenin vähän rämpimällä. Täytyy jatkossa pilkkoa treenit pienempiin osiin ja keskittyä enemmän tekemään jotain tiettyä, kuin lyhyessä ajassa kaikkea puolihuolimattomasti. Tex ei oikein myöskään ole oma itsensä tuolla hallissa ja sitä myötä mäkään en ole. Hötkyilen ihan liikaa ja hätäilen. Tex menettää mielenkiintonsa muhun eikä oikein halua leikkiä, mitä taas muualla (agility) tekee kyllä ihan kunnolla. . No se siitä – jatkossa olen taas viisaampi ja teen viisaammat treenit.

 Olen ollut koko viikon kipeä – flunssaa ja kuumetta sen myötä. Kävin kuitenkin keskiviikkona P-Haun treeneissä Texin kanssa; liikutettava kun koirat on kumminkin vaikka olis kuinka kipeä. Tein vaan vähän vähemmän ja jaksoinkin ihan hyvin. Rata oli samaan pohjaan tehty kuin Mariannen kanssa viime perjantaina korkeavireellä, pienen muutoksin. Tex meni hyvin – menee hiekalla paljon paremmin ja kovempaa kuin tekonurmella. Alkuun renkaalla valssaaminen aiheutti Texin menon renkaan ja kehikon välistä. Muistuttamisen jälkeen jo sujui.

Tein myös eka kertaa A:n yksittäisenä esteenä. Osasi jo hienosti koko homman ja muisti hyvin kontaktilla ’touchin’. Tätä tietty vaan pari toistoa ja jätetään muhimaan, on vielä niin ”pieni”, ettei enempiä toistoja viitsi vielä ottaa. Myös kujakeppejä, jotka on helpompi treenata kun on apuja palkkaamisessa. Toisella osiolla treenasin niistoa. Tässä myös Arto auttoi palkkaamisessa ja mukana oli yksi siiveke ohjaamassa hypyn suunta. Näin sain itse käydä van merkkaamassa niiston ja poistuin jo ”jatkamaan rataa”. Parin toiston jälkeen osaa jo mageesti pyöristää oman linjansa ennen ponnistamista, jotta laskeutuisi hyvin oikeaan menosuuntaan. Eli ajatustyötä tapahtuu 

 Torstaina pakkanen kipusi yli 10 asteen ja Kaapon treeni oli peruttu. Käytiin silti kauppareissun yhteydessä hallilla tekemässä lyhyt treeni molemmilla. Ville halusi taas tehdä Kaapon kanssa ja hienosti taas menikin.. Piti vielä lupauksen keväällä osallistua möllikisoihin. Texin kanssa taas hyödynsin kun mukana oli palkkausapua; eli treenattiin takana leikkausta ja taas niistoa samalla tavalla. Otettiin myös kujakepit. Lyhyt ja hyvä pakkastreeni.