Nopea tokotreeni Texin kanssa eilen pitkästä aikaa, Hollolassa oltiin. Tein melko paljon kokonaisuuksia pienillä korjauksilla. Alkuun seuraaminen. Juoksussa edisti ja pari pientä kontaktin tippumista. Muuten oli ok ja ihan hyvän tuntuinen. Kehupalkka. Metalli. Meinasi lähteä jo liikkurin käskystä. Pysäytin ja hain kapulan itse. Toistolla kaksi käskytystä ja kehuin kun pysyi. Haki vauhdilla, hyvä nosto kapulan takaa ja ihan ookoo palautusvauhti.  Kehuja palkaksi.

Tunnarissa löysi oma hyvin ja otti sen varmasti ilman arpomista. Kauheasti vaan puri kapulaa tullessaan. Pöh! Tein pari toistoa pelkkää palautusta kierron kanssa ja nyt piti hyvin. Pitäisi saada kovempi imu takaisinpäin sieltä tunnarikapuloilta, niin ei kerkeisi puremaan vaan keskittyisi nopeaan palatukseen. Ruutu oli seuraavana. Hyvä merkki. Jäi ehkä vähän ruudun etuosaan ja meni itsekseen maahan. Pyysin pois ruudusta. Tein läheltä kerran oikean paikan ja uusiksi merkiltä. Nyt hyvä ja palkkasin kun pysyi ylhäällä. Kakeissa on mennyt välillä liikkurin häiriö-lankaan. Tehnyt siis vaihtoja kun liikkuri on heilauttanut kättä. Nyt ei tehty yhtään virhettä vaan oli tosi skarppina. Hyvä Tex! Palkkailin hyvät vaihdot heittämällä namin.
Vielä ohjattu. Merkki oli parempi kuin viimeksi, mutta jäi vielä vähän vajaaksi. Haki oikean ja hyvin hakikin. Nopea nosto ja vauhdista palkka. Vielä yksi palautus niin että jätin koiran seisomaan nenä kapulaa kohti merkin ja kapulan puoleen väliin ja menin itse lähetyspaikalle. Nyt tosi nopea nosto ja hyvä vauhti luovutukseen asti. Loppuun vielä suora luoksetulo ja kaikkien yksilövuorojen jälkeen paikallaolot. Vieressä oleva juoksuinen uusi narttujäsenemme ei aiheuttanut ongelmia. Hyvin pysyi Tex!
Kaapo teki agilityä Villen kanssa hallissa ja pikkusen tokojuttuja loppuun. Oikein kivat ja onnistuneet treenit. Keskiviikkona uusiksi.