Pienen tokotauon jälkeen into on nyt kova. Tällä viikolla kerettiin tosin käymään vain kaksi kertaa Ojangossa, mutta hyvät treenit saatiin aikaan. Alkuun nyt tauon jälkeen tehdään vaan kivoja asenne treenejä; vauhtijuttuja ja paljon leikkiä ja palkkaa.

Texin seuruu on asennoitunut kivasti. Teen paljon vasemmalle käännöksiä ja lyhyitä pätkiä. Näiden avulla paikka on alkanut siirtymään hieman liian edestä oikealle kohdalle ja tuntuu paljon skarpimmalta. Noutoja olen palkannut paljon vauhdista ja ottanut erikseen luovutuksia kiertämisen kanssa. Tämä on meille iso treenin paikka - kaikkien noutojen palautukset vauhdikkaammaksi. Metallilla se on tällä hetkellä paras, tunnarilla huonoin. Tunnarin viretaso on nyt niin alhainen, että ei riitä vauhdikkaaseen suoritukseen. Tarkkaa työtä tekee kapuloilla, mutta koko liike on liian löysän oloinen. Teinkin viimeeksi tunnaria pitkällä välimatkalla, hetsasin kapuloille ja palautuksen palkkasin leluun vauhdista. Toistolla vire oli kokonaisuudessaan paljon korkeampi ja asenne vauhdikkaampi. Tällä kertaa teki erottelun tunnareilla vielä huolella, mutta täytyy pitää huolta ettei ala hosumaan tuolla. Treeniä jatketaan.

Luoksetulon stoppaukset on myös treenilistalla korkealla. Kun on niin kamalan pelottavaa treenata tätä ennakoinnin takia.. En ihan täysin tiedä miten tähän saadaan skarppausta, otan tämän ehkä aiheeksi, kun päästiin HSKH:n Jessican koulutukseen. Se on parin viikon päästä, joten ehkä siihen asti treenaan tätä vähemmän. Teenpähän sitten tätäkin jotenkin johonmukaisesti ja oikein suunniteltuna. Nyt olen tehnyt aika paljon palasina - kokonaisuus on ihan kesken.

Kaapolla taas perustreeniä, suht samoja juttuja kuin Texin kanssakin tehty. Tosin kaapon seuruu on hyvä. Eniten meilläkin prakaa se luoksetulo, lähinnä ne stopit. Kaapolle taidan nyt alkaa hiomaan paljon enemmän kokonaisuuksia, jotta saisin sen pienen kiilakopan pysymään kasassa kokonaisen kisasuorituksen ajan. Tämän olen todennut miljoona kertaa, jospa nyt ottaisin ihan oikeesti työn alle.

Mutta tän tokon merkeissä nyt pyöritään lähiaika - into on tosiaan ihan huipussaan :)

  IMG_0615-normal.jpg