Eilen treenattiin Oilin, Pian ja Marian kanssa Hollolan hallilla. Alkuun otettiin sivulla oloa ja kontaktín pitoa häiriössä. Tätä täytyy nyt tehdä paljon.. Pia ja Maria häiriköi; käveli ohi ja rapsutteli maata, taputteli, hihkui.. Aina kun Kaapo lopetti kontaktin ja katsoi, huomautin ja annoin taas neutraalin sivu käskyn. Saatiin muutama hyvä pätkä palkattua ja kovasti Kaapo yritti. Sitten seuraamista agi esteiden vieressä ja ympärillä. Tein eri tahdinvaihdoksia paljon, jolloin Kaapon on oltava skarppina, että pysyy mukana ja oikealla paikalla. Tämä oli super; yrtitti ihan oikeesti keskittyä ja olikin hyvä:) Sitten luoksetulon pysäytyksiä: Kierrätin kahta muurin tolppaa ja randomilla tein stopin joissain kohdissa. Näin pysäytys tuli yllätyksenä. Annoin siis paljon apuja, kunhan sain vain tosi hyvän ja nopean pysähdyksen, Oili heitti pallon. Maahanmenoja seisomisesta; kutsuin luokse ja napakka maahan käsky ja itse annoin avun vartalolla. Hyviä :) Näistä nyt siis namipalkka, ei palloa.

Metallia, jota ei olla tehty pitkään aikaan. Oikein hyvin piti, ei vierastanut yhtään. Tässäkin kiertämistä kahdella tolpalla, hieno :)

Ruutu - kisamatkalta ilman markkeria ja näyttöä - ihan super hyvin oikea paikka. Päästi pienen into haukun matkalla ruutuun, joten otettiin sinne pari lähetystä tolpan kierron kautta. Nyt hiljaa ja myös hyvä paikka.

Tunnari - hieman vauhdilla kapuloille ja liikaa intoa. Meinasi nappaillla väärän, mutta muistikin homman juonen ja toi oman. Tähän tarvii alkaa luomaan uutta mielikuvaa - rauhallisempaa. Osaa kyllä haistella oman, mutta on liikaa intoa ja sen kautta väärän mahdollisuus kasvaa..

Olipa kiva treeni - tosi hyvä vire ja Kaapo taas yritti