Kirjaanpa treenin heti kun on vielä tuoreessa muistissa. Oltiin Hollolassa kera Oilin, Lauran, Arjan ja Vuokon. Tex alkuun vuorossa. Perusasentoja; nyt oikein hyviä. Yksi vino taisi mahtua joukkoon, mutta muista 'naks' ja palkka. Muut kommentoi kun oli hyvä, niin sai itse keskittyä oman asentoon eikä tarvinnut katsoa koiraa.  Sitten seuraamista, johon pyysin nyt muita katsomaan ja  antamaan apua miten edetään.  Olen tehnyt tätä niin vähän ja aina vähän miten sattuu kun en ole osannut.. Nyt sain hyvät neuvot; kiitos Oili, Arja ja Laura.

Luoksetulo; ensin paluu takaisin ja palkka pysymisestä. Sitten vauhti luoksetulo leluun ja loppuun lyhyemmältä matkalta pari eteen tuloa. Hienosti :) Noutoa, otin alkuun kiertoa, mutta vaihdoinkin heittämään kapulan ja nopeasta nostosta sekä vauhtipaluusta vaihto leluun. Myös merkin kieroa, josta palautus eteen. Hyviä nämäkin.. Ruutu, kaksi kertaa tein vaan viemällä ruutuun pallon ja lähetys kaukaa. Hyvä vauhti. Ruudun paikkaa pitäsi ottaa nyt myös markkerilla, oon tehnyt kotona merkkiä, jonka takia tarjoaa helposti ruudunkin yhtä tötsää..

Toisella kierroksella Kaapo. Alkuun liikkeestä istuminen. Hieman vinoja istumisia, mutta istui kuitenkin.. Sitten myös ruutu. Ennakoi paljon ja jää ruudun etulinjalle. Markkeri ruutuun ja silti meinasi oikoa.. Toistoilla kävi hienosti läppäämässä tassut markkerille. Täytyy muistaa aina välillä yksinkertaistaa... Luoksetulon stoppeja takapalkalla. Nämä oikein mallikkaasti. Ja loppuun kaukot, myös takapalkalla. Nyt hienoja ja napakoita vaihtoja..kunpa olis kisoissakin tällaiset..

Kaikkien jälkeen vielä Texin kanssa kujakepeillä kulmia.. Tulee niin vähän otettua ettei vaan unohdu jo hieman orastava taito.. Ja kaiken tämän jälkeen penskat ( Tex, Ässä ja Brida) saivat juosta ulkokentällä talvirallia - olipa kivaa. Vuokon kanssa vielä käveltiin pieni lenkki kaikkien koirien kanssa.. Oltiinpa reippaita