Viikoloppuna oli piirin järjestämän hyppykoulutuksen toinen osio. Nopeasti meni v.loppu ja oli kyllä ihan hyödyllinen kurssi. Saatiin hyviä harjoituksia kotiin treenattavaksi. Maltilla vaan nyt harjoitellaan etäsyyksien arviointia ja vuoden vaihteen jälkeen aloitetaan treenaamaan korkeutta. Koitan nyt muistaa, ettö tehdään maltilla ja huolella nyt, kuin että sitten korjaillaan koko loppu "ura". Toki treenaillaan ohjauskuviota ja radan pätkiä ihan normaalisti.. Tehdä kuitenkin täytyy  

Maanantai oltiin  vaan kotona.. Tiistaina alkoi Texin ihan oma treeniryhmä Korkeavireen kurssilla. Kiva halli (kylmä tosin), on mattopohjainen, joten pysyy vaatteet ja lelut puhtaana. Tehtiin rengasta, pöytää ja pientä ohjauskuviota. Ihan kiva, että tehdään ihan perusjuttuja kertauksena ja ihan uutena noita esteitä, joita ei tule omineen oikein otettua. 

Keskiviikkona taasen Mariannen ja Iitun kanssa Hollolan hallilla treenaamassa. Rakennettiin melko haastava rata, jossa oli taas päällejuoksuja. Hiomisella sain ekan päällejuoksun siististi, mutta seuraavaan olin jo auttamattomasti myöhässä. On kyllä vaikeempaa, kun rimat on maassa.. Koira pääsee liian lujaa kun ei joudu yhtään kasaamaan itseään ponnistusta varten.  Lopussa oli pitkä etenemissuora, lelun kanssa irtosi hyvin. Toisella osiolla otettin kujakeppejä - ja tarkemmin kulmia. Tiukatkin kulmat jo onnistuu, ohjurit tosin vielä apuna kahdessa ekassa välissä. Ei tainnut tehdä yhtään virhettä.

Eilen oli Kaapon treeni. Sami oli taas kaivanut mielensä syövereistä sellaisen radan, että oli ihmen kun selvisin ilman jonkun lihaksen revähtämistä - sai siis juosta.  Rata oli kyllä kiva.. ja vaikea. Teemana oli erottelu, radalla mentiin kahteen kertaan ensin toiseen ja sitten toiseen esteeseen. Ansoina oli yhdessä putki ja kepit sekä putki ja puomi. En olis uskonut, mutta Kaapokin on niin keppihakuinen, että haki kokoajan pujotteluun.. Hionnalla onnistui. Putki - puomi erottelu oli helpompi. Loppussa oltin molemmat ihan pokki, mutta pakko oli koittaa vielä nollaa -  Marianne ja Träpkin veti nollana. Oli kyllä niin taisteltu rata - mutta saatiin puhtaasti läpi - tai no ei niin tyylipuhtaasti, mutta nollana kuitenkin. Sylkkärillä kepeille vienti oli todella huono, koira melkein pysähtyi mua kohti tullessaan, Muutama kaarros pitkäksi ja pakka meinas hajota monessa kohtaa. Hyvin saatiin silti pidettyä jotenkin kasassa. Sokkaria tuli myös treenattua, ja juoksemista..