Tiistaina nähtiin Pian kanssa Hollolan kentällä. Otin alkuun molemmilla pojilla tokoilua. Kaapolla ruutua, joka pienellä markkerilla oikein hyvä jo pitkästä matkastakin. Noutoa, luoksetulon pysäytystä ja hyppyä ekaa kertaa alo tyyliin. Pari autettua istumaan menoa jonka jälkeen kun Kaapo hyppäsi, sanoin istu käskyn ja se jäi tietty tosi täpäkästi seisomaan hypyn jälkeen. Melkein kuulin raksutuksen Kaapon päässä kun mitään ei tapahtunutkaan, jolloin Kaapo kävi istumaan. Selkeästi mietti tätä . Tästä mega-palkka ja sen jälkeen vielä muutama toisto. Sieltä se tulee - on niin fiksu poika  

Tokoilun jälkeen aksaa.. Lassella ja Edillä rataa ja Kaapolla alkuun kontakti esteiden hiomista. Menee super hyvin kun annan vain kerran käskyn esteelle ja juoksen täysillä edes katsomatta taaksepäin pysähtyykö kontaktille. Pysähtyy sikahyvin ja jää odottamaan kutsua pois. Hankalampana oli esteen meneminen itsenäisesti, jos jään taakse. Varsinkin A, koska jään tässä ihan täysin piiloon. Vein pallon A:n toiselle puolella maahan ja lähetin esteelle. Hieman jää harjalta kuikuilemaan mihin jään, mutta kyllä tämäkin etenee, kunhan päästään tekemään tarpeeksi onnistuneita toistoja ja saan Kaapon tajuamaan, että ei tarvi mua esteen suorittamiseen. Puomilla samat hommat. Loppuun Alvin poikasella radan pätkää ja putken pimeää kulmaa.

Eilen P-Haun treeneissä. Kiva rata, jossa alkuna sama kuvio kun viikonlopun SM-valmennuksessa. Loppuun mentiin rataa niin, että Kaapo sai kiihdytettyä vauhdin pitkällä hyppysuoralla tosi kovaksi ja tästä suoraan kepeille ilman mitään kulmaa. Sai ihan tosi mageesti jarrutettua vauhdin just ennen ekaa keppiä ja onnistui pujottelun hyvin. Melko hyvä kepeille haku :)

Tänään vietetään vapaata ja vaan lenkkeillään.. ja siivotaan    .........