Viikko taas vierähtänyt. Treenattu ollaan seuraavanalaisesti:

Maanantaina Renksussa tokoa. Tex teki hyvän paikallamakuun Wiin kanssa. Hieno liikkeestä maahanmeno käskytyksen kanssa. Liikkeestä seisominen ei niin napakka kuin haluaisin, täytynee treenata nopeampaa reagointia käskyyn ja palkata tarkkaan vaan ne suoritukset, jotka on hyviä. Ei siis yhtään hiippailu askelta seis-käskyn jälkeen. Seuraamisessa paikka oli jo hyvä .

Keskiviikkona Texin agi Pennalassa. Radalla alkuun ihmisnuoli. Muistutuksen jälkeen onnistui jo ihan kivasti, Tex kasaa hyvin. Myös twisti onnistui hienosti. Puomi otettiin erikseen ja siitä jatkettin rataa. Toisella osiolla saksalaisen treenaamista ja sylivekkiä. Molemmat toimi.

 Torstaina Kaapon treeni meni vaihtelevasti. Osa kohdista onnistui, mutta oli myös ongelmia.. Ja samoin oli ongelmia Texin kansa perjantaina korkeavireen treenissä Mariannen ja Iitun kanssa. Tex taas kaarratteli ja sinkoili mihin sattuu. Ei ookkaan pitkään aikaan tehnyt tuota.. Onnistuneitakin kohtia oli ja Tex meni kovaa, positiivista sekin. Ehkä sain taas lisää työsarkaa ja ajatusta mitä on treenattava enemmän.

Eilen Riksussa kisaamassa Kaapon kanssa kaksi hyppäriä ja yksi agirata. Ekalta hyppäriltä nolla. Vielä ihan ok sellainen. Yhden takaakierron pituuden jälkeen varmistin mielessäni liikaa ja ajoin Kaapon tekemään ison kaarteen. Video. Toiselle radalle hyvällä miellä koittamaan tuplanollaa. Rata olikin hyvä. Olin taas varma, että jos jotain käy, niin puomin ylösmeno, koska siinne mentiin suoraa linjaa. Ja joo- niinhän siinä kävi. Toiseksi vika este, puomi, ja Kaapo loikkaa ylösmenon kontaktin yli. Nyt olisin kyllä voinut varmistaa ja työntää Kaapon linjaa puomille, jolloin ei olisi saanut tehtyä jättiloikkaa pitkillä kintuillaan. No – muuten hieno rata. Video. Tilanne alkaa muistuttaa kovasti viime vuoden tuplanolla metsästystä… Hmm..

Vika rata hyl. En kerennyt valssiin pituuden jälkeen ja ohjaus loppui täysin. Ihme pyörimistä ja loppuun vielä kökkö päällejuoksu. Video. No kaksi hyvää rata – ihan ok sekin.