Tämän kaivoin vanhoista kirjoituksista. Viimeeksi olin "värittänyt" kohdat 3, 9 ja 10 itselleni tärkeimmiksi. Tärkeitä on toki kaikki, mutta nyt tää menee näin :

1. haasta itsesi
2. palastele treeni niin, että onnistut usein
3. muista onnistumiset hyvin ja pitkään
4. tee itse omat päätöksesi
5. kehu treenikavereita ja valmentajia
6. tee vaihtelevia treenejä
7. huolehdi hyvinvoinnistasi
8. valitse innostuneita ihmisiä ympärillesi
9. ajattele positiivisesti
10. muista unelmasi!

 heart

2.1.2013

Lopetettiin vuosi onnistuneisiin treeneihin ja eilen aloitettiin vuosi onnistuneilla treeneillä. Nähtiin Pennalassa Mariannen ja Joonan kanssa. Ensin tehtiin rata ja sitten sohjoon lämppälenkille. Olin muokannut treeneissä pitämäni radan vähän erilaiseksi. Oikein vauhdikas rata, jossa silti ohjaamista. Puomi ja A, sekä okseri mainittakoon. Ja puomi/putki erottelu myös. Kaapo oli ihan hieno. Se meni vaan väärään päähän putkeen sellaisessa veto kohdassa kepeiltä. Pari palkkaamista ja jo toimi. Kaapolla hyvät kontaktit.

Tex toimi myös kivasti ja oli vauhdikas. Loppu väsymyksen seassa se nyt tuli kontakteilta pari kertaa läpi. Taisin tehdä pari kertaa suoraan vapauttaen niin johan alkaa hajoamaan. Tai osuihan se alastuloihin, mutta jatkoi matkaa ilman vapautusta. Mutta kivan mielen vauhdikas treeni! Tex ei mennyt siihen putken väärään päähän, jonka oletin olevan sille vaikeampi. Hyvä niin. Ja okserin rima pysyi. yes