Eilen illalla mentiikin Pennalan agilityhallille. Huomasi, ettei Kaapo ollut melkein viikkoon päässyt harrastamaan agilityä, sillä into oli melkoinen. Kun päästiin halliin, Kaapo nappasi lelun maasta ja juoksi sen kanssa ympyrää pitkin hallia ja hyppeli esteitä omineen. Sillä oli kivaa. Kun sain sen hallintaani lämmiteltiin vähän yksittäisillä esteillä. Muistuteltiin mieleen rengas ja koitettiin jo pari kertaa ihan oikeeta rengastakin. Sitten kujakepit ensin pienestä kulmasta ja sitten vähän kapeempana suoralla linjalla. keppien takana este ja siellä lelu odottamassa. Ja vauhtia piisaa..

Sitten tehtiin pieni radanpätkä. Vähän saman tyylinen kuin mitä peten kanssa harjoiteltu eli radalla pari putkea, takaakierto, yksi pakkovalssipaikka sekä takaaleikkaus. Laitoin hypyt jo 30:n korkeuteen niin alkaa se hyppykin kehittymään ja kerkeän itsekin paremmin mukaan kun hyppääminen vähän hidastaa (ilman hyppyjä painaa sellaista vauhtia läpi etten kerkeä mukaan). Tosi kivasti meni ja ihan mieletöntä vauhtia..tutiskaa bordercolliet.. :) No joo...

Rataa muutamia kertoja ja sitten kontaktiesteen harjoittelua. Laitoin taas puomin alastulon pöydälle ja sieltä vauhdin kanssa kontaktipinnalle. Pysähtyy siihen ihan itsenäisesti ja olen tosi tyytyväinen kuinka nopeesti Kaapo hokasi homman. Sitten koitinkin putken kautta samaa, eli ensin suora putki ja sen jälkeen pöytä-kontakti viritelmä. Vauhti kiihtyy niin hirmu lujaksi, että pysähtyminen mahdotonta. Muutamien harjoitteluiden jälkeen onnistui molemmislta puolita ja päätin koittaa laittaa pöydälle myös puomin ylösmenon. Ei ongelmia, sujui samalla jyvällä mallilla. Kohta siis mennään jo koko puomi.

Lassen kanssa otettiin vähän tokoilua kun ei eilen kunnolla keretty. Seuraamista hihnan avulla ja sivulle tuloja. Luoksetulo joka oli tosi hyvä ja nopea. Sitten vielä lasselle kuusi keppiä ja niillä nopeutta jättäen broileripulla palkka aina odottamaan keppien jälkeen.