Hollola hallilla..

Seuraaminen: Käskytettynä liikkeelle lähtöjä ja käännöksiä. Ihan ok.

Liikkeestä m ja s: Maahan menossa täytyy nyt vaan auttaa Kaapoa ja palkata vain jos se menee maahan suorana, eikä käänny vinoon. Namilla ja seinän vieressä. Seisominen parempi.

Luoksetulo: Erikseen eteentulot solmulelulla, jotka hyviä. Luoksetulo käskytettynä, oikein hyvä. Palkka vauhdista :)

Kaukot: Maahan meno oli liia hidas kun pidensin matkaa. Läheltä ok. Täytyy vaan palkata nopeasta ja hitaasta ei mitään.. Autoin lähempänä niin saatiin hyviä nopeita "pudotuksia" maahan. Läheltä kaikki vaihdot, hyvin :)

Idarin paikallaolot: Kaikki muut ok, paitsi tällä kertaa maassa ei onnistunut. Nousi useasti ja epävarman näköinen. Helpotin ja kiersin lähellä ja palkkailin.

Nouto: Pitämistä, ok.

Paikalla olot ryhmässä: Ensin istuminen. Oikein hyvä, kävin kyllä palkkailemassa usein ja olin melko lähellä. Maassa myös tosi hyvä, ei piipannut ja oli levollisen näköinen. Kävin myös palkkaamassa usein, mutta pääasia että saatiin oikein onnistunut suoritus :)

Ja taas.. kotiläksyksi saadaan asenteen korjailua, jota aiotaankin treenailla nyt koko viikko ja ensi maanantaina katsotaan muuttuuko tekeminen. Kaapo kyllä tekee ihan hyvin, mutta asenne ei ole ihan täysin ok. Kaapolla on vielä vaihtoehtoja itse päättää esim. tuleeko sivulle ekasta käskystä ja tekeminen on hieman "löysää", ei tee töitä täysillä minulle. Kokeiltiin jo nyt pientä häiriötä ja sivulle tuloja häiriössä, jossa ärjähdin jos ei työskentele kunnolla (toki myös kehun ja palkkaan superpaljon kun onnistuu -- siis enemmän kehua), muutoksen huomasi heti. Myös, kun oma asenteeni muuttuu K tulee sivulle paljon paremmin ja tekee töitä. Nyt kun vaadin enemmän ja kerron selkeämmin milloin tekeminen ei ole ok, huomasin kuinka Kaapon tekeminen muuttuu paremmaksi. Kaapo ei ole kuitenkaan niin herkkis etteikö sille voisi sanoa jos tiedän, että se osaa tehdä mutta ei vaan viitis tehdä.

Eli siis, asenteen korjailua meille molemmille. Itse täpäkämpi ote ja usko koiraan ja Kaapolle enemmän halua tehdä töitä minulle eikä itselleen :)

Kyllähän me onnistutaan!1239100501_img-d41d8cd98f00b204e9800998e