Keskiviikkona Ojangossa tokotehiksen pitämässä treenissä, jossa teemana Z. Saatiin liikkurihäiriötä ja sitähän me aika paljon tarvitaan. Alkuun myös "kehääntulotarkastus" rennosti niin, että liikkuri antoi nameja ja vähän silitti. Tämä meni ok. Huomaa kyllä että ollaan tehty paljon taas omineen. Häiriökäskyt ym. Tex pystyy sivuuttamaan ihan helpolla, mutta on sille vaan vaikeeta esim. tulla liikkurin osoittamaan paikkaan mun kanssa kun se vieras ihminen seisoo siinä ihan vieressä. Samoin seuruussa se ikäänkuin vähän väistää kun liikkuri liikkuu lähellä.

Itse liikkeeseen. Seuruu oli aika huonoa koko treenin ajan. Ei kunnolla keskittynyt vaan sillä oli neljäsosa aivolohkoista kokoajan kiinni liikkurissa. Tähänkun ei auta muu kuin että pitäisi treenata jonkun kanssa ja paljon... Toistojen jälkeen alkoi myös ennakoimaan ja kääntyili kulmia jo itsekseen.. Jäävät oli aika kivat - vähän sekoitti istumista seisomiseen, mutta tähänkin loppuun muutama ok toisto. Tehtiin myös sitä seuruuta kulmien läpi ja kääntyen eri suuntiin. Musta vähän tuntuu että me vaan aikapaljon nyt tarvittaisiin porukassa treenaamista - ei niinkään tekniikoiden hiomista.

Eilen lenkin ohella tehtiin ruutua. Sateen jälkeen oli vähän viileämpi ilma joten uskalsi edes vähän juoksuttaa koiria. Texille alkuun merkkiä ja merkin kiertoa. Ok vauhti. Myös ruutu oli hieno. Meni jopa aikasta hyvin oikeaan kohtaan ruudussa. Testasin myös ruudun hahmottamista jättämällä koiran ruudun sivulle seisomaan ja palasin merkille, josta pyysin ruutuun. Hyvin osasi paikan etsiä. Kaapolle enemmänkin merkkiä markkerin avulla. Jotta saisin sen oikean paikan sille vähän selkeämmäksi. Myös pari ruutua sillekin. Ainiin ja olihan mulla metallikin mukana. Muutama nouto kummallakin  ihan vaan tasamaalla. Huomenna kisaamaan agilityssä - onpa siistiä taas pitkästä aikaan!!

20140726_174703-normal.jpg