...Ja nyt oli sen ei:n vuoro...

Ajettiin eilen piiitkä matka Pieksämäelle asti tokokokeeseen. Kisoja on talvella niin huonosti niin päätin uhrata loppiaisen automatkaan.. Olin ihan varma, että kyllä me se ykkönen saadaan avoimesta luokasta.. ollaan hinkattu niitä liikkeita iät ja ajat ja osataan ne kyllä ihan sata varmasti. No - osattiin kyllä kaikki, mutta joka ikisestä liikkeestä ropisi pisteitä levottomuudesta, kaksoiskäskyistä ja koiran ääntelystä.. Ja lopputuloksena 134 pistettä ja kolmostulos.. :( 

En edes ole älyttömän pettynyt.. Teki kuitenkin kaiken eikä lähtenyt yhdestäkään liikkurin käskystä.. tartutin vaan Kaapoon ilmeiseti pienen jännityksen, vaikka en mielestäni jännittänyt ja koko suoritus meni ihan alakanttiin. Plaah.. en jaksa luetella pisteitä.. nouto oli ainut hyvä; 9 pistettä. Yksi pointsi lähti varmaan ravista takaisinpäin. 

Eli; liikkeitä ei niinkän tarvi enää hioa (toki aina tarvii), vaan tuota käyttäytymistä taasen.. Kehän reunalla oli agiesteitä, joiden luo Kaapo karkasi aina kun "vapautin" liikkeestä.. Ja oli taas väähän haahuilua ja piippausta jota ei ikinä treeneissä (varsinkaan tuossa määrin).. Ihan löysäilyä.. Tosin ennen kehään menoa ulkona tehtiin liikkeitä kovassa häiriössä ja oli niin tarmokkaana ja keskittyi vaan muhun.. siksi en mielestäni edes jännittänyt kun luulin kaiken sujuvan.. No - piakkoin uudestaan ja Kaapolle vähän käyttäytymiskoulua ennen koetta..

Harmi vaan kun haluisin jo kovasti sinne voittajaan.. kun osataan nuo avo liikkeet ihan oikeesti.. Nyt on vaan henkisestä valmentautumisesta kiinni.. Ja ainahan ne avo liikkeetkin voi osata vielä paremmin  :)