Oili ja Pete tulikin vetämään tämänkertaisen agitreenin. Kiva juttu! Oli jopa vähän jännitystä ilmassa kun piti "esittää" miten ollaan edistytty.

Pete teki toiselle puolelle hallia radanpätkää taas kinkkisillä kohdilla. Tehtiin rataa kahdessa osassa. Alku osio alkoi jo toisella kerralla sujumaan. Kunhan taas itse vaan muistan olla kiirehtimättä liikaa.  Toisella osiolla oli takaaleikkausta, joka oli meille kyllä vielä vähän vaikea. Ollaan keskitytty harjoittelemaan niin paljon keppejä ja kontakteja, että meinaa nämä rataharjoitukset unohtua. Täytyisi harjoitella näitä paljon..

Toisella puolella Oililla oli kujakepit, putki ja pari hyppyä. Nämä kepit on kyllä edistynyt paljonkin. Tosi hyviä kulmia molemmilta puolilta ja Oili kehui Kaapon pujottelutekniikkaa hyväksi ja nopeaksi.

Toisella puolella vielä uusi rata, hieman helpommilla kierroilla. Tämä sujui ihan ok, mutta en kyllä itsekään ole vielä ihan täsysin tyytyväinen omaan ohjaamiseen. Niinkuin monta kertaa Petekin mainitsi, täytyy muistaa "ohjata navalla". Sorrun liikaa osoittelemaan käsillä ja kun Kaapo on koira, joka seuraa vartalon suuntaa tosi vahvasti, niin täytyy muistaa käyttää sitä niin, että siitä on Kaapolle apua.  Mutta kiva treeni oli taasen. Nyt vaan tehotreeniä ratapätkiin ja takaaleikkauksiin!