Eilen oli P-Haun cup-kisat. Osallistuin sinne nyt ekaa kertaa omien koirien lisäksi myös Edin kanssa. Olipa juoksemista kolmella koiralla :) Ykkösluokassa ensin Lasse; puhdas rata, mutta aika ylittyi 0,84 sek. Heti perään Edi; kepit meni loistavasti, harmiksi Edi juoksi puomin ja sen perässä olevan renkaan ohi (toistoilla meni molemmat hyvin), en ole varma annoinko Edille väärän käskyn vai mitä siinä kävi ?? Kaapon rata oli kaaos :) :) Koirat oli kaikki melkein peräkkäin ja Pian haki Kaapon autosta suoraan radalle. Kaapo kävi ihan kuumana ja juoksi radan 'raivolla' läpi eikä juurikaan kuunnellut.. voi hyvänen aika mitä menoa :) Lasse sijoittui ekaksi ja Edi toiseksi, Kaapolle hylätty :)

2/3 rata, ensin Kaapo melkein heti perään, kun maxit aloitti radan ja Kaapo oli ykkösillä vika. Sama kohellus jatkui.. ei kuunnellut yhtään vaan kaahotti ihan täysiä.. vauhti oli kyllä hyvä mutta suunta ihan väärä.. :) Nytpä tiedän, että Kaapo on pakko ottaa radan reunalle vähän jäähtymään reilusti ennen omaa vuoroa, käy liian kuumana.. Edillä rata meni loistavasti, mutta nyt kepeillä vähän tökki. Saatiin kuitenkin menemään ja kaikenkaikkiaan hyvin meni :)

Hyppyradalla enää vain Lasse ja taas varmaa työskentelyä, hitaudesta johtuen sijoituttiin kolmansiksi :)

Kisojen jälkeen tein Kaapolla hallissa taas haltuunottoja ja pyörityksiä, joissa vaadin sitä kuuntelemaan. Nyt sujui ja sain palkattua onnistumisesta :)