Agilitykisat Riihimäellä. Kaksi starttia; agi ja hyppyradat.

Ekana agirata; ihan kiva rata, ei mitään ylitsepääsemättömän vaikeeta. Alussa Kaapo pääsi taas hieman karkaamaan, koska se lähti jo kun käännyin, eikä odottanut käskyä.. olisi pitänyt kieltää jo tämäkin ja keskeyttää. Aika alussa tuli rima alas ja kepeille mentäessä Kaapo karkasi viereiselle A:lle (sain kuitenkin haltuun ennen kuin koski siihen). Tähän loppui oma yrittäminen ja loppuradan vedin ihan löysästi, jonka seurauksena annoin Kaapon hypätä yhden hypyn väärään suuntaan.. höh- olinpa epäreilu taas koiralle. Olisi vaan pitänyt ohjata loppuun asti. Palkkasin kuitenkin lopussa hyvin ja leikittiin paljon :)

Toisena ratana hyppis; melko haastavan oloinen ja olisi ollut kiva päästä kokeilemaan, jollei sikailija Kaapo olisi taas karannut alun. Tulkitsi ilmeisesti eka radan alun taas niin että nyt saa lähteä kun itse haluaa ja tuo nainen ei voi mulle mitää - karkasi kun olin ottanut n. 2 askelta radalle päin. Keskeytin ja kielsin Kaapoa, vein takaisin alkuun, kävelin radalle jonka aikana nousi seisomaan, pyysin istumaan ja lähdettiin radalta pois. Tosi mälsää kun pilaa itse omat mahdollisuutensa pärjätä näin tyhmillä jutuilla - Siis jälleen - tiukempi linja alkuihin ja ensi kerralla lyön omaa päätä seinään jos annan sen itse yhtään päättää tuota radalle lähtöä..

Illalla vielä Renkomäen hallille collieiden vuorolla. Lasselle alkuun seuraaminen, luoksetulo avo tyyliin, nouto; joka tosi hieno, ruutua ja kaukkarit.

Kaapolle ruutu, lähetystä ensin ja erikseen maassa oloa kun käskytettynä kävelin koiraa kohti jne. En kuitenkaan kutsunut sivulle vaan menin palkkaamaan ruutuun. Kaukkarit; näissä Kaapo intoa puhkuen hypähtää m-s ja i-s vaihdot hieman vinoon ja sivullepäin. Laiton hypyn Kaapon sivulle, sille puolelle minne helposti menee vinoon ja nyt hyviä suoria vaihtoja. Hyppynouto - käskytettynä; Tosi hyvin, ekalla kerralla autoin takaisin päin hyppy käskyllä kun heitin kapulan niin vinoon. Uusittuna vinkaisi heitossa; tästä huomautus ja Tiina haki kapulan takaisin. Uusittuna oikein mallikkaasti (ja hiljaa). Luoksetulo; ihan jees, liukkaalla lattialla ei niin täpäkkä stoppi mutta ihan ok. Idari; ekassa seisomisessa tassut hieman liikkui. Kävin korjaamassa ja nyt hyvin. Istumisen autoin kun tätä ei olla juurikaan otettu. Maahan tosi hieno ja hyvin kyynärät maahan asti.

Hallissa oli reunalla ihana nahkanarttu Dolly. Kaapo ei ottanut yhtään häiriötä eikä kiinnittänyt juurikaan mitään huomiota. Treenin jälkeen pääsivät ulos juokseman ja leikkimään :)