Tällä kertaa aloitettiin ihan samalla hyppyharjoituksella, mikä oli viimeksikin. Eli viitisen hyppyä erilaisilla välillä ja korkeuksilla ympyrän muodossa. Arto oli tuonut videokameran ja kuvattiin jokaisen tekemisä nauhalle. Voidaan sitten kurssin jälkeen katsoa onko edistytty.  Kaapolla meni hypyt oikein mallikkaasti. Yhtään rimaa ei pudonnut ja sai askeleet ja ponnistukset ihan hyvin kohdilleen Hyvä kaapo!

Sitten taasen kujakeppejä, joista kaapo tykkääkin ihan eniten.. se jaksaisi tehdä näitä ihan kuinka paljon vaan.. ja käy välillä pallon kanssa omineenkin pujottelemassa kun annan jostain muusta pallon palkaksi :) Saatiin tosi hyviä kulmauksia niin suljetusta kuin avon puoleltakin. JesJes!

Puomin kanssa mentiin taas pentupuomilla ja tähän hyviä kontakti pintoja. Oikein kivasti. Voi kun vaan on niin pitkät koivet ja kova vauhti niin tahtoo mennä koivet solmuun.. Pari kertaa kompuroi puomilla mutta ei tuntunut haittaavan menoa.. Tähän kun Kaapo hokasisi bc:ille rodunomaisen matalana eteenpäin menon niin jalat ei menisi solmuun, kun ottaa isoja laukka-askelia:)

Toisena ratatreeninä vauhtia ja siitä jarruja, eli pari kinkkistä jarrutusta ja takaakiertoa radan varrella. Tässä oli alussa melko isotkin kaarrot, mutta lopussa saatiin onnistuneitakin. Tätä vaan enemmän harjoituksiin!

Lassen kanssa vielä ryhmän jälkeen keppejä , puomia ja tässä alastulokontaktia sekä myös takaakieroja. Kaikissa muissa oli ihan reipas paitsi lopussa olevissa hypyissä löntysteli.. Muuten ok!