Torstaina treeneistä oli kaikki muut pois, joten sain houkuteltua Villen mukaan ohjaamaan Kaapoa. Tein radan, jossa oli kaikki kontaktit ja suora putki. Sitä jarrua siihenhän olisi harjoiteltava. Ja ihan ookoosti meni muutaman palkkaamisen jälkeen. Mutta ei se ihan hanskassa vielä ole. Menee aika kovaa ensin suoraan ja kääntyy vasta sitten. Eli ei ihan kauhiasti ajattele putkessa olleessaan, että käännynpä tiukasti. Lisää treeniä siis. Sen olen huomannut Texin kanssa, että ilmaiseksi nää jutut ei tule, mutta onneksi myös sen, että palkkaamalla ja treenaamalla asiat edistyy. Muuten kivaa tekemistä. Samoin Villellä ja Kaapolla.

Puomi on Texillä kisaamisen ja tekemisen myötä vähän huonontunut. Nuoruusajan videoita katsoessa huomaan eron. Texin fokus ei puomilla olleessaan ole ihan täysiä alastulon asentoon, vaan jo seuraavaan esteeseen / eteenpäin tapahtuvaan palkkaamiseen.  En nyt tee tästä mitään elämää suurempaa ongelmaa, koska en jaksa, mutta täytynee tähän jotain tehotreeniä miettiä. Kun tietää millainen se on, niin on vaikea tyytyä tällaiseen vähän huonompaan..

           DSC_0136-normal.jpg

No sitten. Agilityn täyteinen viikonloppu. Me Like <3. Lauantaina kisattiin Ojangossa Texin kanssa. Kolme starttia tuomaroi Allan Mattson. Ihan tehtävissä olevia ratoja ne nyt olisi ollut. Olin vaan ihan äärimmäisen sekaisin viimeisellä radalla, kun jokainen rata lähti saman hyppy/putkikuvion kautta ja melko samassa järjestyksessä, ne vaan mentiin joka kerta eri tavalla takaakiertona tai suoraan. Viimeisen radan sössimiset meni ihan täysin mun piikkiin. En vaan saanut tallennettua kovalevylle enää kolmatta eri suoritusjärjestystä niille alun hypyille. Todella rankkaa pätkimistä oli ohjauksessa ja siltä se kyllä näyttikin. Parin esteen pätkissä mentiin - huoh. Kaksi ekaa rataa oli ihan semi-siistejä. Ekalla radalla sain ohjattua putken sijaan hypylle ja toka radalla ohjasin A:lle keinun sijaan. Se oli siinä vieressä. Muuten kivaa menoa, jotain pientä häikkää, mutta hyvältä tuntui. Video TÄÄLLÄ.  Vika rata ei ole millään tavalla julkaisukelpoinen, ei edes hupipätkänä.

TÄSSÄ linkki myös viikko sitten olleisiin kisoihin. Sepostuksethan niistä on jo aiemmassa postauksessa.

Tuolta kiireellä kotiin, koiran vaihto ja Pennalaan. Rannikon treeni ja tänne siis Kaapon kanssa. Kaapollahan kulki ihan kivasti. Aika kiva ratakin oli halliin saatu. Ei ollenkaan sellaista pikkuvääntöä. Kepeille meno oli vähän haastava. En osannut törkätä oikein enkä lähettää oikein. Törkkäämisessä kun piti olla jo valmiina paikoillaan rintakehä auki koiraa kohti. Kas kun se oli vaikeeta mulle. Tykkäsin Kaapon varmuudesta, se on kyllä kiva. Koostevideo TÄÄLLÄ.

Ja ettei nyt tähän lopetettu, sunnuntaina Texin kanssa Niinulle treenaamaan. Täälläkin oli kiva treenirata. Sujui kyllä niin hyvin. Olin kokoajan NIIN hyvällä tuulella kun kulki ja Tex oli niin kiltti. Puomin hitaus näkyi vähän täälläkin, mutta sitä nyt aletaan parantamaan joten ei huolta. Vekkaukseen taas sain muistutusta, kun en osaa sitä tehdä oikein. Saan aina koiran takaakiertoon. Ja kyllähän jos niitä mun ekoja yrityksiä videolta katsoo niin ei mikään ihme. Näihinkin treeniä lisää, niin että tulisi rutiinina.  Niinun treenivideo TÄÄLLÄ. Nyt alkuviikko treenilepoa meille kaikille. Ja pääsiäisenä jatkuu kisaaminen.

DSC_0126-normal.jpg