Eilen vedin Pennalassa oman ryhmän treenin. Sitä ennen koirien kanssa lenkki ja ihan pakko oli jo kevään kunniaksi tokoilla sulalla ulkokentällä, jeee..

Kaapo aloitti. Taas liikkeet ilman palkkaa, joka tuli vasta kaiken jälkeen. Ihan alkuun nouto, puukapulalla. Oikein mallikas, ei ääntelyä. Sitten ruutu. Ei ole tehnyt hyvää hallissa ruudun treeni, siltä kantilta, että nyt kun sain ulkokentällä kunnon välimatkan ruutuun, se ei enää toiminutkaan. Kaapo haki ensin kapulan, joka jäi maahan sivuun n. puoliväliin ruudun matkalle. Toisella kerralla juoksi melkein ruutuun asti, mutta kääntyi ihmettelemään, että "ei täällä mitään ruutua ole". No - rautalangasta siis - vein Kaapon istumaan alkuun ja kävelin taputtamaan maata ruudussa. Löytyihän se sitten lopuksi. Uusittuna koko ruutu. Loppuosa oli hyvä. Liikkeestä istuminen ja seuraaminen. Sitten palkka. Loppuun otettiin vielä luoksetulo, myös isolla välimatkalla. Ihan ok Kaapon luoksetulo.

Tex aloitti ruudulla, jossa markkeri. Tarjosi oikeaa takatötsää merkkinä. Kysyin etteikö muka huomaa markkeria ruudussa, ja hyppäsi läväyttämään tassut siihen - fiksu! Muutama toisto ihan lyhyeltä välimatkalta. Myös nouto Texille. Vaadin heiton jälkeen ottamaan kontakti ja siitä nami. Itse nouto hieno. Ekalla palautti vähän törmäämällä ja tiiviisti, toistolla jätti väliä paremmin eikä enää törmännyt. Seuraamista kehumistyylillä, ehkä ihan hyvä. Tähän tarvitsisin aina jonkun katsomaa miltä näyttää. Nyt otin ihan vaan pari lyhyttä pätkää. 3x luoksetulo - ensin eteen, toinen palkaten vauhdista ja kolmas taas eteen. Loppuun vielä kaukoja, i-m vaihtoja pienellä etäisyydellä ilman käsiapuja ja muita ihan läheltä. Oikein pätevä kaveri!

Vielä vähän aksaa ennen omaa ryhmää. Kaapo teki radan. Olin jäljessä kun en tajunnut vaihtaa saappaita kenkiin, joten lompsottelin kokoajan Kaapon perässä. Kontaktit oli hyvät,  malttoi odottaa vapautusta (huom! ohjaaja malttoi odottaa).

Tex teki puomin pari kertaa, keinun pari kertaa ja yksittäisinä ohjauskuvioina whisky-leikkauksia sekä sokkaria. Nämäkin hyvin - ei yhtään kaarrattelua tai esteen kiertoa (omavaltaista siis).