Tiistaina oli tokon vuoro. Hallilla olikin samaan aikaan Oili, Pete ja Elina, jotka kiltisti auttoivat. Alkuun Elina naksutteli jäävistä, joissa istu on selkeästi vaikein. Höh- vaikka oli niin vahva kun treenattiin pelkästään sitä. Vinkkinä saatiin tehdä näitä liikkeessä mistä suunnasta vaan; koiran on kuunneltava esim. kiertämisen yhteydessä jos käskytänkin sen istumaan. Eli ei aina vaan oteta seuraamisen yhteydessä.  Olikin vaikea, mutta tähän hommia. Sitten Oili halusi nähdä meidän seuruuta, Tex kun on siellä edessä eikä asia nyt ole oikein parantunut.. Hyvä että halusikin. Saatiin niin loistavia neuvoja tähän, että seuruu parantui jo heti paremmaksi. Ja niin simppeliä. Kyllä toiset vaan osaa ja omaa kyvyn nähdä asioita. Kiitos Oili vinkeistä! Eli ihan vaan huomauttamista paikasta edessä pysähdyksen jälkeen, jossa helposti ajaa perusasennon pitkäksi ja oikeaa palkkaamista.  Toki tätä täytyy nyt tehdä paljon ja jonkun valvovan silmän alla..  Loppuun vielä kivoja vauhtijuttuja; Ruutu – malttoi tehdä merkin hyvin ja hienosti ruutuun, matka oli lyhyt merkiltä ruutuun. Ohjattua noutoa taas siivekkeitä kiertämällä. Hyviä merkkejä tässäkin. Vauhtiluoksetulo, joka olikin hyvän vauhtinen .

Keskiviikkona vedin oman agiryhmän, jonka jälkeen pienet tokottelut ulkokentällä. Molemmat koirat teki ohjattua noutoa. Texille ekaa kertaa kapulat ja hienostihan se osasi jo lähteä näytettyyn suuntaan ja nappasi kapulan. Tein myös jääviä ja ihan vähän seuraamista, vaikkakaan kukaan ei ollut katsomassa.. Alkaa aika hyvin pysymään taaempana. Mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa, tämä on varmaan sellainen juttu, johon on kokoajan kiinnitettävä huomoita..

Torstaina oma agiryhmä. Samin tekemä linjaustreeni. Meinasin tätä meille aika vaikeeksi treeniksi, mutta rata oli kuin tehty meille. Kumpikin koira selvisi hienosti. Jopa Texin kanssa meni kohdat heti ykkösellä oikein, vaikka olin aivan varma jonkin kokoisen sarven kasvavan otsaan illan aikana. Oikein, oikein hieno fiilis treenin jälkeen. Taputus myös omalle olalle, olin rohkea ohjaamaan, enkä hipsutellut. Tällä kertaa..
Tänään taidetaan pitää vapaapäivä ja vaan lenkkeillä. V.loppuna olisi kisat molemmille koirille. Ihan kivaa Texin kanssa kisata. Viime  starteista tuntuu olevan jo iäisyys.