..jäi neljän pisteen päähän ykköstuloksesta... Juuri kotiuduttiin Orimattilasta, maneesikokeesta. Kaapo ei ollut kyllä hyvä, pisteitä tuli vähän liian runsaalla kädellä. Mutta oli siellä hyvääkin. Ei nollattu yhtään liikettä, mutta paljon oli kaksoiskäskyjä ja hermopiippausta. Oma asenne oli nyt hyvä. En hermostunut ollenkaan ja otin mokat huumorilla. Tuomarina oli Harri Laisi ja liikkeet oli sekoitettu - tuleepa muuten vähän treenattua kisanomaisesti eri järjetyksessä ja ennen omaa vuoroa kyllä mietin, että aika vähän ollaan tän luokan liikkeitä edes kunnolla otettu ihan kokonaan kisanomasesti ja edes käskytyksellä. Tässä pisteet ja pieni selostus:

Paikallamakuu 8: Kaksi käskyä maahanmenoon. Muuten taisi olla ok.

Tunnistusnouto 5: Tää oli katastrofi. Kaapo ei tajunnut, että heti alkuun oli tunnari. Kääntyi melkein heti mun mukaan ja pyöri mun ympärillä. Jouduin pyytämään uudestaan sivulle parikin kertaa. Kun sain haltuun ja annoin etsi käskyn, meni vieressä olevalle merkille.. lopulta haki oman ja luovutti ihan siististi..

Ruutu 9: Eteni hyvällä vauhdilla ja pysähtyi stop käskyllä hyvään paikkaan. Hyvin myös maahan ekalla käskyllä. Saattoi karata takaisin tullessa joko liikkurin käskystä tai omasta pään kääntämisestä, ainakin musta näytti siltä.

Seuraaminen 7,5: Alkuun ihan huonoa. Seurasi kyllä ok, mutta kaikki alun perusasennot jäi ottamatta askelsiirroissa. Loppuun parani ja olikin ihan hyvän tuntuista. Piti kontaktin ja paikka pysyi hyvänä. Olisipa ollut yhtä skarppina alussakin..

Luoksetulo 8: Seisominen venyi. Muuten ihan ok Kaapoksi.

Hyppynouto 9: Ei muuta ongelmaa kuin ääntä.

Liikkeestä istuminen 9: Alun seuraaminen oli ihan hyvää. Annoin pienen käsiavun istumiseen.

Metallinouto 8: Pudotti kapulan palautuksen aikana. Nosti kuitenkin reippaasti ja luovutti hyvin.

Kaket 8: Järjestys oli s-i-m i-s-m. Alun vaihdot hienosti, mutta maasta istuminen ei vaan onnistu. Painoi vaan itseänsä kovemmin maahan. Voikohan vaikuttaa, kun ollaan treenattu häiriönä sitä, että pyydän maahan ja muut käskyttää istumaan mutta ei saa nousta.. En tiedä, mutta tää vaihto jäi tekemättä.

Kokonaisvaikutus 9: Koira kuulemma osaa ja tekee kunhan vaan tekisi vähän maltilla. Jep - näinhän se on..

Yhteispisteet 252 ja 2.sija. Ihan hyvä kuitenkin, olisi vaan ollut aika polleeta saada ekasta voittajasta ykkönen. No nälkä vaan kasvaa syödessä, uusia kokeita katsomaan.

Eilen oli Mariannen pitämä pentutreeni Korkeavireen hallissa. Mukana oli Brida-sisko ja Ässä. Tehtiin jo melkein 20 esteen rataa kahdessa osassa; ensin kymmenen ja toiselle kierroksella loput. Putkijarrutus oli vaikee. Lelun kanssa kääntyi hvyin, mutta pääs kyllä kaartamaan monta kertaa melko kaukaa. Myös muutkin kohdat vähän tökki ja meinasin jo itse hermostua.. Toinen osio meni jäähyn jälkeen paremmin. Sylkkäri toimi superhienosti ja myös niisto - Tuli parempi mieli . Loppuun vielä koitettiin rata nollana ja onnistui, eikun ei ihan, viimeiseen putkeen mentiin tiukasta kulmasta ( pimeä putkikulma) ja Tex juoksi sen ohi. Tex on niin erilainen ohjattava kuin Kaapo - samat hommat ei toimi. Se tahtoo pitää melko ison etäsyyden muhun ja se pitäisi ottaa huomioon ohjauksessa, tai sitä tarvisi vähän työstää ettei pitäisi etäisyyttä...