Maanantaina ringin treenit Hollolassa, ja ihanaa, ulkokenttä on jo sula ja saatiin treenattua ulkona. Ajattelin Kaapon ottavan alkuun vähän häiriötä, kun nyt ollaan koko piitkä talvi tahkottu hallissa, mutta hyvin meni ja keskittyi hommiin. Alkuun seuraaminen, Pia käskytti. Hyvä - täytyy vaan malttaa nyt treenata paljon niitä askelsiirtymiä -- kaksi oikealle jne. Nyt ei niitä juurikaan otettu.

Hyppynouto- hyvä ja siisti luovutus edessä - piti kapulaa hyvin. Muiden huomio oli, että Kaapo syöksyy kapulalle eikä siis nosta siististi kiertämällä ensin kapulan taakse. Sitten mietittiin, josko täytyisi tähän puuttua, mutta todettiin, ettei kaapo kuitenkaan leiki kapulalla tai potki sitä tassuillaan - nappaa sen nätisti kuitenkin heti suuhun vaikkaikin syöksyy sinne. Eli ei korjailla vielä toistaiseksi :)

Luoksetulon stoppeja. Arja heitti lelun heti kun sanoin 'stop' käskyn. Hyvin reagoi, alkoi vaan jo ennakoimaan ja kääntyi taakse lelulle vaikka Arja ei heittänytkään palloa.. mutta pääasia oli, että reagoi käskyyn nopeasti.

Ruutu - hyvin löytyy paikka, täytyy vaan tässäkin huomioida, että Kaapon on pysyttävä ruudussa kunnes vapautan, juoksen siis ruutuun palkkaamaan.

Kaket - takapalkalla, hyviä vaihtoja, fuskasi yhdessä seiso-istu vaihdossa ja siirsi takajalkoja eteen - tässä on oltava tosi tarkkana, että palkkaa vaan oikeista hyvistä vaihdoista.

Liikkeestä istu - hyvä :)

Mentiin kentälle myös eilen, oli niin kiva touhuta ulkona :) Tein Lassellakin alo luokan liikkeitä.. Kaapolle ruutu, hyppy avo tyylliin, askelsiirtymiä, jotka nyt oikein hyvin. Tunnari, tämä oli tosi hyvä, ei napsinut yhtään vieraita ja toi varman oloisena oman. Idarin jäävät, nouto, sekä luoksetulon stoppeja. Kiva treeni ja hyvin riitii into vaikka puuhattiin aika pitkään