Tänään kisattiin Vantaalla agilityn joukkueessa.. pieni lohtu sille, ettei nyt päästä yksilöihin. Olen jo niellyt pettymykseni; Kaapo on vasta 2 v. ja keretään kyllä. On se kyllä super koira, joka tapauksessa

Eli tänään: oltiin Päijät-Hämeen agilityurheilijoiden kolmoskoiria ja meitä edeltävät Pultti ja Träp oli jo hyllyttäneet, joten ei mitään paineita; "peli oli jo menetetty" .

Rata oli ihan mega haastava, mutta tykkäsin siitä. Oli kuitenkin vietävissä vaikka hyllyjä ropsahteli joka toiselle.. Kaapon(kin) kanssa hylkäydyttiin, kun se jätti oma kiireilyni takia keppien vika välin pujottelematta enkä korjannut.. Tästä hieman ohjaaminen löysistyi ja seuraavassa hyppy pyörityksessä yksi hyppykin väärään suuntaan. Muuten rata oli hyvä ja ohjaaminen tuntui hyvältä. Oli kiva kisata ilman mitään paineita tuplanollista tai muista. Sain kaikki muut kuviot toimimaan ja Kaapo kuunteli. Moni tuli sanomaan radan jälkeen, että meno näytti hyvätlä; olipa kiva kuulla. Tuli kova palo kisaamaan lisää.. agirotua odotellen. Huomenna kannustamaan yksilökisoihin..

Nyt kun tarkemmin mietin, Kaapo on tainnut useamman kerran jättää kisoissa keppien vika välin puojttelematta. Täytyykin treeneissä seuraavan kerran katsoa. Voi kyllä olla ongelma vaan kisoissa, joissa se muutenkin painaa ihan hirveellä kiireellä eikä malta samalla tavalla kuin treeneissä..