Sunnuntainahan me kisattiin vielä Kaapon kanssa Vantaalla Ojangossa. Kolme strattia, joista saatiin nyt edes yksi nolla. Radat oli melko simppeleitä ja suoraviivaisia. Kahdella viimeisellä radalla yhdet kinkkiset kohdat, joissa en vaan kerennyt ohjaamaan ajoissa. Meno oli muuten aika kivaa, pikkuvirheitä, joista siis kuitenkin kaksi hylättyä tulosta. Kaksi nollaa puuttuisi vielä SM-kisoihin. Eiköhän ne vielä tässä kevään aikana saada. Hope so!

Alkuviikosta aksattiin Hollolassa. Aika suoraviivaista radanpätkää, jossa tarkoitus tehdä keppejä ja keinua. Kepeille tein tarkoituksella kohdan, jossa tultiin putkesta loivaan avokulmaan. Tämä kulma on Texille vaikea ja toka väliinhän se kosahti tälläkin kerralla. Murr… Nyt annoin vähän kiukkuisen palautteen. Tämän jälkeen ei tehnyt yhtään virhettä, vaikka vaikeutin kulmaa aina vähän kerrallaan. Keinu ja A onnistui hienosti niinkuin pitääkin .

Eilen tokopuuhailua oman agilityvetovuoron jälkeen Pennalan ulkokentällä. Kumpikin koiruus teki ruutua, ohjattua, jääviä sekä Tex teki vielä seuruuta. Kaapo meni alkuun kaksi vai kolmekin kertaa keskikapulalle. Helpotin sitten vähän, niin alkoi onnistumaan ihan normaali liikkeenäkin. Tex lähtee aika hyvin sivuille päin eikä edes vilkaise keskimmäistä kapulaa. Tätä pitäis nyt sitte alkaa tekemään ihan liikkeenä. Kertaakaan ei olla tehty esim. niin, että joku muu vie kapulat. Voipi olla, että silmät jää tässä vaiheessa vähän kovemmin kiinni kapuloihin... Ruutu molemmilta aika hyvin, samoin Texin seuruu on paljon parempaa ja pysyy jo taaempana. Täytyis nyt ehkä tehdä tokoon vähän suunnitelmallisempia treenejä.. meinaa lipsahtaa vähän hurlum-hei treenaamiseksi. Ajatus mukaan!