kaikenlaista, en ole vaan niitä nyt juurikaan kirjoitellut. Tästä syystä en ala edes tarkkaan muistelemaan, ja kirjoitankin kuivan tapahtumakoosteen lyhyesti. 

Viikolla oli paljon kaikkea muuta, joten ei kauheasti treenitty. Yhtenä iltana tokoa omalla lähikoulun kentällä. Ruutua ainakin tehtiin ja se oli aika hyvä molemmilla. Torstaina ei ollutkaan omia agitreenejä, kun pidettiin tulevan suunnitteluilta Santa Fe'ssä. Perjantaina kävin töiden jälkeen pikapikaa Hollolan hallilla tekemässä agia molempien kanssa, jonka jälkeen kiiruulla Mariannen luo Träpin "pentukutsuille". Ihania pentusia olikin ja mielettömiä herkkuja tarjolla. Nam!

Lauantai aamuna aikaisin Porvooseen Kaapon kanssa. Kolme starttia. Eka radalla yksi rima alas. Muuten aika kivaa menoa. Video. Toka rata hajosi. Kolmannella radalla saatiin A:n ylösmenolta vitonen. Kaapo kyllä hyppää ylös, mutta videolta suurennettuna yksi tassu osuu. Noh- tällaista on agility. Video. Kiitos Marko ja Kirsi videoista.

Lauantai iltana käytiin Mariannen kanssa Korkeavireen hallilla. Halusin tehdä Texin kanssa keinonurmialustalla, kun sunnuntain kisat olisi myös nurmialustalla. Sai sieltä vähän tuntumaa. 

Seuraavana aamuna suunta kohti Turkua. Onneksi matkaseurana Vuokko Bridan kanssa, niin matka sujui mukavasti. Texin radat meni kivasti, vaikkakin oli vähän possu tuulella keppien kanssa. Kiire oli liian suuri eikä malttanut hakea oikeaa väliä kahdella radalla. Pöh!! Ehkä kuitenkin vaan nuoren koiran vaiheita enkä nyt tee tästä sen suurempaa ongelmaa. Treeniä vaan tarvitaan enemmän. Toka radalla tuli myös kontaktit läpi, kun ekalla ne vähän malttamattomasti vapautin. Onneksi Brida sai hienot kaksi nollaa, niin ei tullut hukkareissu. Niin ja renkaalle Tex ponnisti vähän liian aikaisin - saattaa johtua, kun Hyvinkään kisoissa täräytti hieman rengasta päin.. Treenilistalle myös. Kolmannella radalla rengas parempi ja nyt kepit oikein. Ohjaus vaan hajosi kahdessa kohtaa  ja Tex pääsi kaartelemaan. Video. Mukana ei kolmatta rataa 

Tänään Kaapon kanssa Hot:in järjestämä Christa Enqvistin koulutus ja iltapäivällä  Texin kanssa agilityä Pennalassa Mariannen ja Jöstan kera. Nyt oli kyllä sairaan hyvä treeni. Uskalsin liikkua. Keppejä tehtiin myös ja tajusin, että ne on kyllä vielä aika kesken. Enkä voi syyttää muuta kuin treenikertojen vähyyttä, olen vähän säästellyt keppien treenaamista. Eli siis nyt treenattiin ohjausta keppien päähän; valssia tällä kertaa. Eteen palkka ja ensin vain häiriötä ja loppuun koko valssi, kunhan uskalsin sen tehdä. Kiva treeni