Illalla pitkästä aikaa ringin kanssa treenamassa, olikin kiva treeni:

Sivulle tulot ja seuraaminen: Sivulle tulot tosi reippaita ja hyviä. Vaikka alkuun vähän taas itse jännitin, en alkanut Marian huomautuksesta itse häsilöimään ja onnistu hyvin. Seuraamista Tiinan käskyttäessä, oli tosi hyvää seuraamista, kontakti pysyi ja oli reipas. Täyskäännöksiä täytyy hioa vielä ja vähän helpottaa Kaapolle. että tajuaa kääntymisen idean ja käyttää takapäätä kunnolla.

Luoksetulo: Käskytettynä. Hyvin jäi paikoillee ja pysyi omaan käskyyn asti, mutta jostain syystä pysähtyi omineen seisomaan muutamaa mertiä ennen minua.. outoa.. en ole kertaakaan ottanut luoksetulon pysäytystä näin.. pelkästään heittämällä namin ja sieltä vaan vapaasti kutsunut ja pysätyttänyt.. no- uusittuna ihan ok.  Eteentulo taas hieman takkusi juuri kun kuukin sen olevan kunnossa, jäi väljäksi ja oli vähän hämillän. Namilla autettuna tuli hyvin ja siitä sivulle ihan super. Täytyypi palata hieman taaksepäin ja koittaa lelulla..

Noutoa: Kaapo pysyu oikein hyvin taas heitona ajan. Tuomista erikseen. Markon hyvästä neuvosta alan edetä niin, että kun olen tähän asti kehuhut ja juossut vähän taaksepäin nopean palauttamisen vuoksi heti kun Kaapo on ottanut kapulan suuhunsa, niin jatkossa odotankin että alkaa jo lähestymään ja alan jousta vatsa kun Kaapo on jo lähempänä. Näin oppii että on kapulan on tuotava kovaa takaisin vaikka seisonkin paikallani..

Ruutu: Pari iloista lähetystä tänne jo vähän kauempaa.. hyvin meni!

Kaukkareitten tekniikkaa: Ihan edestä kaikkia siirtymisiä. Hyvi osaa Kaapo-poika!

Otettiin vielä hallin ulkopuolella myöhemmin hidasta kävelyä kun tajusin, että sitäpä ei olla otettukkaan.. Tosi hyvin kaapo malttaa hidastaa myös omaa seuraamista ja siirrot oli myös ok.