Ja vielä on tälle kesälle katsottava uudet. Oiskin ollut kiva, jos oltaisiin "selvitty" näyttely/kesä meiningillä. Oltiin v.loppu Lappeenrannassa ja sunnuntaina Luumäellä oli collieiden sivuerikoisnäyttely, jonne siis mentiin me.  Kyllähän me nyt koitetaan se kolmaskin serti saada, kun kerran kaksi jo on..

Australialainen tuomari Janice Cook taisi tykätä hieman "miesmäisemmistä" nahkoista, johonnähden pärjättin kivasti. Kaapon rimpsu oli seuraava: AVO-2 ERI SA PU-4 VASERT. Oli kyllä kivaa, että Kaapo sijoittui vielä PU-kehässäkin. Pitkään tuomari kiersi ja valitsi koiria, ja tässä kohtaa mua ekaa kertaa jännitti näyttelyissä. Hassua. Ja kisahullua kun ruokkii tällaisilla pienillä menestyksen rippeillä, niin nälkä vaan kasvaa. Ehkä me katsotaan näitä näyttelyitä joku päivä uusin silmin. Ainut jarru on ihan jumalattoman kalliit ilmo-maksut - huh!

Neljänneksi meidät sijoittaessaan tuomari tuli vielä erikseen sanomaan jotenkin näin että " I absolutely adore him, but he is bit too feminine.."  Yes yes - se onkin tällainen sporttimalli

" 4 years old tricolour male. A little fine in body&bone. Very good head shape. I'd prefer better eye shape. Very good ears. Good neck. Very good front and rear. I'd just prefer more of him. Very good coat, with strong and driving movement."

Kuva: Pauliina Halonen