Eilen tokoiltiin kaksi koiraa samaan aikaan kentällä. Maria käskytteli meitä ja samaan aikaan treenasi Helmi. Alkuun seuraaminen. Pidin Kaapon hihnassa niin sain huomautettua jos paikka karkaa liian eteen. Yksi juoksusta täyskäännös valui, muuten hyvä.  Sitten käskytettynä liikkeestä istuminen. Kaksi toistoa, molemmilla istui kyllä, mutta hieman vinoon. Kaukot, joissa pohdittiin missä pääsee liikkumaan eteen. Selvisi - maasta seisomisessa Kaapo venyttää seiso-asennon niin etupainoiseen asentoon, että kun siitä istuu, liikuttaa takapäätä eteen. Yrittää kyllä istua taakse  ja tietää, että niin tulisi tehdä, mutta tuosta venytetystä asennosta fuskaaminen käy niin kovin helposti. Eli, läheltä maasta seiso vaihtoja jossa vahvennetaan taaksepäin ajattelua ja hissinä nousua. Myös seiso maassa tulee eteen.. Korjataan korjataan.. 

SItten ruutu. Oikein hieno ruudun paikka ja nyt kunnolla maahan jo ekalla käskyllä. Varasti ruudusta jo ennen liikkurin käskyä.. palautin ja kävelin poispäin. Maria käskytti ja kun pysyi, kävin palkkaamassa. Vielä yksi ruutuun lähetys, josta pallopalkka ja yksi ruudusta luoksetulo. Autoin kunnolla sivulle, kun on ajellut vähän ohi.. Tunnari, ihan liikeenä. Tämä hyvin. Metallinouto myös liikkeenä. Arpoi vähän kapulan nostoa, toi kuitenkin melko pian ja ihan siististi. Uusin pitämällä pannasta ja vähän hetsaamalla kun heitin kapulan. Nyt nosti suoraan ilman epäröintiä.

Tex teki taas hurlumhei treeniä, vaikka olin tehnyt ihan suunnitelman. Nyt jatkossa lupaan ihan kunnolla panostaa ja ihan treenata sen kanssa suunnitelman kera. Ei kyllä edetä jos vaan käydään kentän reunalla vähän humputtelemaassa. Ei siis mitään kauheeta paine treeniä vaan ajatus mukaan mitä tekee. Tehdään vielä vähän, mutta nekin voisi tehdä suunnitellusti..  Tehtiin me "suunnitellusti" luoksetulo, Ville piti kiinni.

Kotona tehtiin vielä rauhassa kun tuolla kentällä vaan kikkailtiin.. Perusasentoja peilin edessä. Yhden askeleen seuruuta ja paikalla vasemmalle kääntymistä. Liikkeestö maahamenoja ja stoppeja sekä kapulan pitoa. Etevä kaveri