Ajatuksena oli lähteä vielä illalla käymään hallilla kun se puoli ysi olisi vapautunut, mutta laiskuus vei voiton ja tein kotosalla jotain pientä.

Kaapon kanssa sivulle tuloja, jotka nyt kyllä ihan loistavia. En tiedä mitä se hallilla viimeeksi aristeli.. noh- kotona on kyllä aina ihan eri tehdä mutta kuitenkin. Otettiin myös seuraamista niin, että pyörin matolla mitenpäin sattuu ja pyysin Kaapo pitämään kokoajan sivulla paikan. Tosi loistavasti meni.. voi kunpa osaisi näin aina hallitreeneissäkin. Oli tosi täpäkkä ja koitti kokoajan ihan täysillä olla mukana siinä oikeassa paikassa. 

Muutama eteentulo ja siitä sivulle.. tosi hyviä!! Koitettiin taasen kaukkareitten tekniikkaa ihan Kaapon edestä. i ja m molemmin päin sillä on ollut ja aikas hyvät joten koiteltiin nyt seisomista. Tosi hyvin on kyllä homman tajunnut. Istumisesta täpsähtää tosi hyvin seisomaan pompsauttamalla vaan takajalat ylös, jolloin ei liiku yhtään eteenpäin, eikä tarvitse enää kädellä auttaa. Ajattelin myös koittaa kepillä jäätä ja kokeilla kuinka sujuisi maasta seiso... ja kappasnappas.. meinasin alkaa auttamaan kädellä mutta kun sanoin 'seiso', niin Kaapo pompsahti niin täpäkästi ylös. Uusin pari kertaa ja kyllä, se osasi tehdä myös sen.. Loistava Kaappari poikanen!! :)

Lenkin jälkeen otettiin vielä pihalla tunnari. Viisi kapulaa ja toi kyllä oman, mutta "aukoi suuta" väärien kohdalla. Ei ottanut suuhun, mutta harkitsi. Hyvin siis kuitenkin toi oman kahdella eri kerralla. Täytyy koittaa hallilla seuraavan kerran kuinka sujuu siellä.