Elina ja sheltit taas kyläilemässä viikon ja vielä ensi alkuviikonkin ajan. Lupasin juosta Elinan kahden koiran kanssa radat agirodussa, kun se on itse järjestävän seuran jäsen ja siis töissä siellä. Lilo kisaa kakkosissa ja Koda ykkösissä. Ihan hauska päästä vähän koittamaan alempien luokkien ratoja, kun ne on piakkoin Texinkin kanssa edessä. Eilen sitten rakennettiin kahdestaan Mia Laamasen ykkösluokan rata. Täytyy vähän päästä treenaamaan kisanomaista suoritusta, kun ovat kuitenkin ihan erilaisia ohjata kuin omat koirat:

Ensin Lilon kanssa rata muutoin nollana, otti vaan lentokeinun ja A oli hidas. Annoin ihan eri käskyjä kuin mihin ovat tottuneet. Lilo meni kovaa, ihan yllätyin. Kodalla myös tökki keinu, muuten rata taisi olla nolla. Se menee kyllä niin reikä päässä vauhtia ettei mitään rajaa.. Sille täytyisi vaan saada vähän estevarmuutta kepeille ja kontaktiesteille. Elina lupasi treenata.
 
Tein radan myös Texillä. Ei nyt olla paljon aksaa tehtykään, kun tuo toko vei kaiken aja ennen SM:mejä. Eka kertaa mentiin kokonainen kisarata ilman erillistä treeniä ja hienolla nollalla. VAU miten kovaa Tex meni. Kontaktit oli sairaan mageet ja nyt erotti keinun hyvin puomista. Kepit meni myös oikein. Oi miten siistiä!! Teki hyvää tehdä välillä vähän suoraviivaisempi rata, kun ollaan tehty aika paljon vaan vääntö-kääntö treeniä. Näitä tarviskin nyt aina silloin tällöin tehdä, että tulee vähän tuntumaa näihin ykkös-luokan ratoihin.
 
Kaapo teki radan kontaktiharjoittelu mielessä. Ottikin kaikki oikein hienosti ja vapautus vasta 'jes' käskyllä. Tällaiset kontaktien suoritukset kun saadaan siirrettyä kisoihin, niin ollaan hyviä. Mielettömän hyvä treeni kaikilla ja koirillakin oli vähän helpompaa kun oli viileää ja tihutti vettä. Elina kuvasi radat, saatan laittaa videokoosteen myöhemmin.

Eilen ei tehty kummempaa kuin kotipihalla vähän tokoa ja opetettiin Nuka pennulle 2on 2offia.