Näillä sitä kait jaksaa noissa kisoissa päivänsä kuluttaa. Kun siis onnistuu. Eilen oman seuran kisat Ojangossa, kolme starttia, joista ensimmäisellä ratkottiin maxi-3 luokan seuranmestaruus. Kaapo tuli puomin kontaktin sivuun. Stoppasi kyllä pikaisesti, mutta etutassut tuli sivuun eivätkä osuneet alastulolle. Sitten liian hätäinen huitaisuohjaus ja tuli keinusta ohi. Korjasin ja muutoin rata taisi olla ok. Mutta tulos siis HYL kun korjasin edellisen esteen kautta. Tex teki ok radan hieman hitaalla puomilla (ei kyllä ollut ihan surkea) ja yhdellä isolla kaarteella. Tuossa kohtaa muuten kaarratin isosti molemmilla koirillani - siihen olisi pitänyt valita joku toinen ohjaus. Mutta nollalla maaliin ja sija 4. Tällä irtosi myös vika agiserti ja Texistä tuli agivalio. Tosin sehän on vain varjovalio, kun näyttelytulos puuttuu ja jääkin puuttumaan. Mutta me ollaan silti iloisia ja juhlitaan ihan kuin oikeat valiot. Tex voitti myös seuramestaruuden! 

texvalio-normal.jpg

Toka rata oli hyppis. Kaapo teki nollan. Lopussa vähän sekoilin ja unohtelin rataa, mutta koira vähän pelasti. Kiitti siitä. Neljäs sija tällä nollalla. Texille mietin yhteen kohtaan ensin eri ohjausta, kun siinä oli pakko liikkua vähän koiran hyppylinjaa kohti ja tiesin sen olevan Texille vaikea. Kaapolla onnistui hyvin niin päätin koittaa Texillekin. Ei toiminut. Tuli siivekkeen ohi kun menin siihen linjalle ja tuo vaan haluaa pitää sen etäisyyden. Vähän tyhmää multa kun tiesin tämän vaikeeksi ja silti piti mennä siihen vänkäämään. Mun heikkous ehkä vielä on se, että en aina muista/tajua ohjata näitä kaveruksia eritavalla. Ei ole pakko kummallakin vääntää sillä samalla ohjauksella, vaan olis osattava muistaa kummankin heikkoudet ja vastaavasti taas vahvuudet. No siis- vitonen siitä tuli. Korjasin sen hypyn ja muuten oli ihan siisti rata.

Vika radalla Kaapolle hyvä nolla. Yhden kohdan levisi aika isosti kun olin myöhässä, mutta muuten ei huomautettavaa. Tällä kolmas sija. Tex tuli hypystä ohi ja korjasin taas putken kautta, joten HYL. Tex tulee myös huonosti noille hypyille, joissa käyn vain merkkaamassa ja lähden itse jo toiseen suuntaan. Se tulee helpolla liikkeen perässä suorittamatta estettä. Kun taas Kaapo ei tee näin oikeestaan ikinä.. Texin treenilistalle. Tex teki muuten hyvät A:t ja mikä rentous kun ei tarvinnut miettiä miten rytmittää ja itse liikkuu ja osuukohan vai ei. Riskillä vaan koitin miten toimii ja ainakin nyt toimi.

Seuraavat kisat olis syyskuun loppupuolella. Taidan koittaa treenata nyt vähän ahkerammin josko sitä sen avulla voisi jopa kehittyäkin :)