Koko viikko on taas päivittämättä ... Päivitän viikon tapahtumat myöhemmin..

Tänään ajettiin heti aamulla Orimattilaan tokoringin koulutukseen. Kouluttamassa oli Päivi Lamminen.. Tehtiin alkuun kaikki kisanomainen, jonka jälkeen suoritukset käytiin yhdessä läpi ja sitten "korjailtiin".  Kirjoitan tästä tarkemmin kun saan huomenna lappusen, joka kirjoitettiin "kisan" aikana; niin muistan kaiken oikein..

Täältä suoraan kiireellä Hyvinkäälle jossa kaksi agirataa.. Ekaa kertaa Kaapon kanssa kisattiin sisähallissa ja muovinurmella.. kaikki pohjat on tainnut olla meillä hiekkaa..

Kaapo oli alkuun hallissa aika vauhkona, meinasin että ei tule mitään, halli ja kaiku sai sen vähän kiihtymään :). Tuomarina oli Risse Koponen, jonka rata oli jokseenkin "erikoinen". Radan päädyssä oli neljä u-putkea vierekkäin ja aina kun radalla oli putken vuoro, sai mennä minkä putken tahansa ja miten päin vain. Radalla oli myös pöytä..

En itse oikein tykkää näistä "saa itse valita" radoista, kun ohjaus menee heti epävarmaksi ja vähän sellaiseksi; kunhan nyt johonkin menet - ohjaukseksi ja Kaapo menikin kerran ihan muuhun putkeen kun olin meinannut. Jouduin myös hidastamaan vauhtia ennen pöytää ihan kunnolla, kun tätä ollaan treenattu niin vähän.. Rata ei kyllä tuntunut miltään parhaalta ja varmistelin ihan liikaa - suoritus riitti kuitenkin nollaan ja toiseen sijaan. Kolmas LUVA ja SERTI kolmosiin .

Ehkä hyväkin, että rata ei tuntunut "hyvältä", koska Kaapon aika oli vain neljänneksi nopein kaikista, ja jos nyt sanoisin, että tämä oli parhaiten ja lujiten mitä päästään, niin ei olisi mahkuja pärjätä paremmin ja voittaa nyt meitä nopeampia koiria.. Eli siis parannettavaa on ja onneksi on myös varaa parantaa :)

Mutta jeee... Tämä vuoden tavoite täynnä, kolmosissa ollaan.. ja SM-nollien jahtaaminen alkaa...

Alla pikaisesti piiretty rata, mittasuhteet voi olla taas "noin". Kaapo meni siis joka putkeen hieman epäillen ja hitaasti.. ei ollut ihan varma meneekö oikeaan. Seiska putkeen oli tarkoitus ohjata kolmanteen vasemmalta, mutta sain jotenkin ohjattua Kaapon reunimmaiseen (oikeaan) putkeen. Arpoi vielä hetken kumman putken ottaa, kolmannen toisen pään vai reunimmaisen. Ajoin sitä varmaan liikaa varmistaakseni ettei mene tokaan pukteen, jolloin muurille olisi tullut takaakierto ja palikat olisi ollut vaarassa tulla alas. Sekunteja paloi siis tässäkin, mutta ja hymyilin itselleni miten sain sen sinne vikaan putkeen nakattua.. loppu hyvin kaikki hyvin :)