Tänään ajettiin heti aamutuimaan Nastolaan tokokokeisiin. Tuomarina toimi Pauli Härkönen. Uskalsin jo vähän toivoa, josko onnistuttaisiin, kun Kaapo on muuttunut nyt niin paljon jo arkielämässäkin, kuin myös treenatessa. Ja onnistuttiinkin; 194,5 pistettä, KP ja luokkavoitto

Luoksepäästävyys 10: Nätisti istui paikallaan ja heilutti vähän häntää :)

Paikalla makaaminen 10: Nopea maahan meno ja tosi nätti paikalla makuu. Yksi Kaapon parhaista tähän asti. Rivissä joku koira vähän piippaili niin tähän käänsi hetkeksi pään katsomaan, muutoin katseli koko ajan nätisti mua ja oli levollinen. Hyvin ripeästi nousi myös sivulle.

Seuraaminen kytkettynä 9:  Hyvin. Perusasennoissa istumiset ihan vähän hitaita, muuten ok.

Seuraaminen taluttimetta 9,5:  Sama homma, perusasennot ehkä hieman hitaat, muuten tosi hyvä.

Maahan meno 10: Tosi hyvä, kurkkasin itse olan yli jätön jälkeen menikö maahan..Olisi pitänyt vaan luottaa että meneehän se. Oikein kiva ja nopea :)

Luoksetulo 9,5: Tosi reipas vauhti ja hyvä eteentulo. Ehkä ihan hieman nenä kosketti kun käänsi pään ylös, mutta ei törmännyt ollenkaan. Sivulle tulo vino, jonka jo tiesinkin menevän näin, kun ei olla tätä kohtaa tarpeeksi treenattu.. Onneksi ei vienyt enemmän pisteitä  :)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10: Oikein hyvin :)

Hyppy 10: Tämä myös oikein mallikas ja täpsäkkä :)

Kokonaisvaikutus 10: Tästä olen niiiiin iloinen :) Kaapo oli koko kisan ajan tosi iloisella ja yritteliäällä tuulella, ei yhtään yrittänyt luistaa tai velmuilla.

Kaapon työskentely ei ollut mulle mikään suuri ihmetyksen aihe eikä tämä tulos ollut niinkään mikään "superyllätys", kun se teki nyt hommia ihan omana itsenään ja sellaisena kuin se tekee treeneissäkin. Yllätys oli se, että saatiin nyt siirrettyä se tekeminen kisakehään, ja vain sillä, että olen nyt asettanut Kaapolle rajat niin arjessa kuin treeneissäkin, ja pitänyt näistä kiinni. Eikä oma jännittäminenkään pilannut hommaa, kun en antanut jännittämiselle tilaa. Kaapo oli tosi yritteliäs ja innoissaan ja teki tosissaan töitä mulle .