Eilen illalla oli agitreenit. Ekalla radanpätkällä oli mukana kepit, joista samassa kohdassa kuin viimeinen keppi vieressä hyppy samaan suuntaan. Tarvittiin siis tiukka haltuunotto. Kepit oli vielä kujalla. Tosi hyvin meni Kaapolla. Vauhti on vaan niin kova, että Kaapolla on vähän liian suuret kaaret aina edellisen esteen jälkeen, enkä itse vielä oikein osaa tehdä oikeanlaista haltuunottoa, että saataisiin kaarrokset pienemmiksi. Hyvin kuitenkin K kuuntelee, eikä rynni omineen seuraaville esteille. Toisella puolen hallia keinua ja puomia. Nämä ok.

Toisella radanpätkällä radalla mukana a-este. Tämä sujuu ihan ok vaikka radalta tulee jo vähän vauhtia mukaan. Täytyy vaan ottaa Kaapon kanssa vieläkin erikseen pelkkää A:ta ja muistuttaa markkerin kanssa missä kohtaa oikea stoppi on.

_________________

Tänään aamulla ajettiin Hollolan hallin kentälle tokoilemaan. Olikin ihan tosi loistavat treenit. Aurinko paistoi ja oli lämmin. Kaapo oli tosi iloisella tuulella ja voisin vaikka vannoa, että jossain on jo asenne muuttunut (vaikkei nyt kummoisesti olla keretty sitä eteenpäin työstämään); joko Kaapolla tai sitten itselläni.. :)

Otettiin alkuun sivulle tuloja niin, etten sano mitään käskyä, siirryn vaan itse johonkin seisomaan. Kaapo hakee itse perusasentoon ja vielä nopeasti ja tarkasti. Näitä uusittuna muutama. Sitten seuraamista, jossa nyt itse maltan lähteä liikkeelle hitaasti, kävelen rennosti ja rauhallisesti ja vähän rohkaisen Kaapoa alkuun kehumalla samalla kun se seuraa. Ihan superhienoa seuraamista.. kontakti ei katkennut kertaakaan. Kovasti riehuttiin solmunarulla ja Kaapo veti rallia ympäri kenttää. Ja oli ihana iloinen. Seuraavana liikkeestä s, jossa heitin namin aina stopin jälkeen Kaapon taakse. Yhden kerran koko liikkeenä. Sitten merkkiä ja ruutua markkereiden avulla. Viimeiselle ruutuun lähetykselle jätin lelun ruutuun, näin saatiin kova vauhti. Hyppy, joka tosi hyvä; luoksetuloja, joissa eka eteen, toinen vauhtipalkalla ja  lopuksi pari lyhyttä eteentuloharjoitusta; loppuun vielä idarin paikalla olot, jotka meni hyvin. Kaapo oli kokoajan hyvin kuulolla ja vaikka kentän reunalla pyöri pikkukoiria agihallilta ei se kiinnittänyt niihin mitään huomiota tai meinannut lähteä moikkaamaan. Hyvä Kaapo :)

Välissä Lassella seuraamista ja liikkestä s, joka oli nyt tosi täpäkkä. Olen ollut nyt tarkkana etten palkkaa Lassea seisosta kuin jos se on täpäkkä eikä yhtään hiippari askelta. Nyt sujui hyvin. Luoksetuloa, seuraamista sekä hyppy. Lasse myös tosi "ahneella" (eli reippaalla) tuulella :)

Toisessa osassa Kaapolle kapulan heittoa ja pitoa. Tämä on Kaaposta kivaa ja paras palkka on heittää kapula uudestaa sille. Sitten vielä paikalla makuu Lassen kanssa yhdessä. Otettiin vaan kerran ja reilu kaksi minuuttia. Liikuin itse edessä vähän, tosi hyvin meni, kumpikin pysyi hyvin ja ei kuulunut piippausta kummaltakaan :) Jos ulkona on kivempi olla paikallaan kun voi katsella maisemia. Loppuun kiva lenkki metsässä kevätauringon paisteessa.

1239875934_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  Metsässä oli vielä näin paljon lunta..

1239875952_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  Ja Kaapo teki taas mettätöitä :)