Torstaina treenattiin Pennalassa. Meidän tehokkaasta tiimistä paikalle oli päässyt ainoastaan Kirsi ja Henna mun lisäksi, joten aikaa oli hyvin. Rakenneltiin keskenään rata, johon treenattavina kohtina tuli "inhottava" aloitus (kaikkien mielestä), putken suun ohivienti, putki/puomi-erottelu, rytmityskohta, sekä hypyn leieröinti. Menin ensin Texillä. Koitin alun putkihomman tarkoituksella vedolla, kun nämä on niin kamalan vaikeita. Ja hiphei, Tex ei kertaakaan livahtanut väärään päähän. Olin ihan aidosti vähän yllättynyt. Sehän kuunteli. Muutoinkin rata meni Texulla aika kivasti, mitään sen kummempaa hankalaa kohtaa ei tullut. Kaapoa ohjasin taas vähän huonosti. Ei ehkä tee hyvää treenata molemmilla peräkkäin, kun ovat niin hirmu erilaisia. Kaapo sinkoili väärille hypyille. Tai ehkä olisi vaan opeteltava muuttamaan omaa tekemistä että kumpikin toimii, niinkuin Kirsikin muistutti, että sitten kun olen molempien kanssa SM ja karsintaradoilla niin on vaan osattava. Nii-iinn..sitten kun ollaan... kröhhömms...

Perjantaina Hottilaisten kanssa kisanomainen Korkeavireellä. Jokainen teki neljä liikettä kisanomaisena, liikkuri päätti liikkeet. Tex teki ensin luoksetulon. Sairaan hieno stoppi, maahan tarvi kaksi käskyä. Eteen hieman hitaasti ja pa lopussa vino. Sitten tehtiin ruutu. Tämä oli vaikeaakin vaikeampi, ja eka kerta kun tehtiin kokonaisen liikkeenä. Tai yritettiin tehdä. Ensin lähti ihan vinoon, sitten uusittuna oikeaan suuntaan, mutta ruudusta ei ollut hajuakaan. Sain sen ruutuun sitten 'pakita' käskyllä. Loppuosakin on kyllä vielä ihan kesken.. Liikkeessä istumisessa edisti seuraamisessa, itse istuminen oli hyvä ja nopea. Seuraaminen oli alussa hyvää, mutta juoksuosuuden aikana paikka karkasi eteen ja oli ajoittain ihan hirmu edessä. Tähän vielä lyhyttä tehotreeniä..ja paljon.. Loppuun kerettiin vielä treenaamaan. Otettiin tunnari, merkkiä, nouto sekä sitä ruutua.. Oikein hyödyllinen treeni, täytyy nyt oikeasti lisätä tätä kisanomaisuutta ja kokonaisuuksien treenaamista omineen tehtynäkin.
 
Viikonloppuna haravoitiin ja kannettiin Lappeenrannasta ajettu halkolasti puuvarastoon. Olipas kiva kun oli pitkästä aikaa ihan vapaa viikonloppu. No sunnuntai aamuna käytiin aamulenkki Pennalassa ja samalla vähän agilityä. Ville ohjasteli Kaapoa ja mä tein Texulaisen kanssa. Pete sattui hallille samaan aikaan ja sain taas vinkkejä omaan tekemiseen. Kiitos neuvoista.. Tänään taas ehkäpä tokoa..
 
Texin panostus pihahommiin:
 
"no siirrytään siirrytään.."
 
Pennalassa. Syksyn värin on jo aika kulahtaneet: