Tällä viikolla tauon jälkeen ollaankin tehty agilityä keskiviikkona ja torstaina. Keskiviikkona kävin aamusta hallilla ja tein oma kyhäämää rataa molemmilla. Texillä vähän kaahotusta ja esteiden ohi menemistä.. Kuitenkin ihan hyvä treeni! Torstaina mentiin Mariannen kanssa iltasella hallille tarkoituksena tehdä vuoden viimeinen hyvän mielen treeni. Tehtiin rata, jonka molemmat ideoi lennosta tyyliin ”tästä voitais mennä tänne ja sitten tänne..” ja siitä tulikin aika haastava.. Ainakin meille siinä oli oikeastaan kaikki asiat, jotka ovat olleet vaikeita. Hyvä mahdollisuus siis treenata osaamista näin vuoden loppuun. Radalle tuli; kaksi päällejuoksua peräkkäin, kepeille tiukka kulma, 3x putki/kontakti erottelu, puomilla itsenäinen loppuun meno, yksi uusi ohjaus (japanilainen) sekä parissa kohdassa putken suun ohi vienti, joka ollut meille erityisen vaikea. Myös kaikki kontaktit oli radalla.

 

Tein Kaapolla ensin ja eka kerralla unohdin radan, hyi minua!  Uusinnalla rata nollalla, mutta kinkun syönti painoi vähän molemmilla, ei ollut niin vauhdikas kuin olisi voinut olla. Kaapo oli silti kiltti ja meni oikein. Iitun jälkeen manailin jo valmiiksi kuinka Texin kanssa tulee vaikeata, mutta jollakin asenteen väännöllä sain treenin onnistumaan enemmän kuin paremmin. Tein osissa ja muistin palkkailla onnistumista. Mitään kohtaa ei tarvinnut jäädä vääntämään ja tuntui kuin oltaisiin osattu mennä näin ennenkin.. Olipa aidosti hyvä treeni. Jäin niin hyvä fiilis! Onneksi näitä onnistuneita treenejä on aina silloin tällöin, niin sinne hallille jaksaa raahautua. Niitä huonojakin on, mutta ne unohtui tällä kertaa. Tässä linkki videoon, vähän on huono kuvan laatu, kun hallissa on lamppuja pimeenä niin on aikas hämärää.

 Eilen tehtiin neljä kisanomaista liikettä Korkeavireellä Hotin treeneissä. Alkuun paikallamakuu, jossa Tex meni lonkalleen n. puolessa välissä, mutta muutoin oli ihan siististi eikä vilkuillut vierustovereitaan. Liikkeiksi Arja valitsi meille ruudun, tunnarin, seuraamisen sekä kaukot. Kun sanoin valmistelevina sanoina Texille ’missä ruutu on ’ niin se pongasi silmillään vieressä olevan agility A:n. Sinnehän se sitten pinkaisi tekemään hienon alastulo kontakti asennon. Plaah. Vein sitten ruutuun kun ei sitä enää löytänyt. Tunnarissa pientä epävarmuutta. Otti oman, mutta pudotti sen. Otti sitten uudestaan sen oman ja palautti ihan siististi. Seuraamisessa paikka vähän edessä, mutta kontakti piti koko seuruun ajan. Eli keskittyi hyvin! Tuota paikkaa on vaan hiottava.. Kaukojen vaihdot oli pontevat ja hyvät, tarvitsi vaan kahteen vaihtoon kaksoiskäskyn. Lopussa tehtiin vielä se ruutu sitten onnistuneesti. Hitaasti tässä tokossakin edetään, josko jossain kohtaa keväällä treenaan sitten useammin tätäkin lajia..

 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA JA MENESTYSTÄ VUODELLE 2012!!!!!!!!