Vihdoin päästiin tokoilemaan ulos.. ollaan nyt vaan hierottu olkkaritokoilua..

Tein Kaapolla avoimen luokan liikkeet käskytettynä. Palkkailin liikkeiden välillä ja korjattiin, jos joku meni huonosti. Kaapo kävi aika "kuumana", kun ei olla tosiaan mitään kunnollista tehty vähään aikaan.. seuraaminen oli vähän ylityöskentelyn puolella..poikitti ja edisti mutta yritti kyllä ihan kympillä.. hyvä takapäänkäyttö käännöksissä.. Otin toistona vaatien vähän parempaa asentoa ja Vuokko naksautti hyvästä asennosta. Liikkeestä maahan; kyynärät jäi ylös.. korjasin antamalla useamman toiston ajan kovan vartaloavun maahan ja taas Vuokko naksutti. Luoksetulo ihan jees, ihan ok stoppi. Liikkeestä seiso vähän valui ja ohi kävellessä liikutti tassuja.. uusittuna naksaus terävästä stopista ja nyt pysyi paikalla hyvin. Noudossa hiottiin pysymistä. Teputti ja päästi ääniä.. kielsin ja hain kapulan itse. Nyt 'käskyn' jälkeen palkkasin hyvästä odotuksesta ja päästin hakemaan. Lähti hyvin ilman ääntä ja ekaa kertaa takastulo ja luovutus tosi hyvät. Reippaalla laukalla ja ihan suoraan eteen ja lähelle. Tosi hyvä :) Pysymiseen vielä kaksi toistoa.

Hyppyä ei otettu, kun se oli ulkokentällä.. ( laiskuus esti sen siirtämisen halliin) joten vielä kaukkarit. Ok vaihdot - maahanmenot olis voinu olla nopeampia, muutoin ok. Perusasento loppuun jäi vähän vajaaksi.

Sitten erikseen vielä kaukkareissa maasta-seiso ja istu-seiso vaihtoja, joita ollaan kotona hiottu. Mun täytyy ottaa iso välimatka, ettei Kaapo yhtään peruuta, kun olen sen nyt näköjään opettanut ajattelemaan aika paljon taakse ja nouseekin istumasta seisomaan ponkaamalla takajalat taaksepäin etujalkojen pysyessä paikallaan. Vuokko naksutteli hyvästä vaihdosta ja koitti olla nopea, että naksu tulis ennen kun kerkeää yhtään peruuttamaan. Muutama tosi hyvä vaihto - täytyy olla vaan nyt alusta asti tarkkana ettei saa peruuttaa. Maasta seiso- vaihdot pari tosihyvää ja säpäkkäää vaihtoa :)

Erikseen lopussa vielä paikalla makuu ryhmässä ja Oilin avustuksella treeniä; Oili veti taas hihnasta kun käskin Kaapoa maahan, nyt meni paremmin kuin viimeeksi, muisti selvästi homman. Kovasti pisti vastaan ja teki hommia psysyäkseen maassa, vaikka pari kertaa meinasikin nousta. Sitten pyysin Kaapon istumaan sivulla ja Oili käskytti Kaapoa maahan.. sinnehän se painui joka kerta, mutta nostin sen nätisti ylös ja sanoin istu käskyn. Pienellä hiomisella Kaapo alkoi kuuntelemaan ja luottamaan mun käskyyn ja pysyi istumassa - kiitos Oili avusta - näitä harjoituksia on hyvä aina välillä tehdä... Tästä megapalkka ja leikkiä. Kiva oli tokoilla 

Tein myös Lassella tokoa ja molemmilla vielä keppejä, Kaapolla yllättäen avokulmaa, naksulla.