Keskiviikkona oli Texin agitreeni – pakkasta oli vieläkin, mutta uskaltauduttiin tekemään pienet treenit. Teemana välistävetoja, sekä päällejuoksut. Ei meille helpoimmat jutut.. Tex juoksee vielä helposti vaan hypyn ohi, jos olen yhtään väärässä paikassa ja lähden etenemään liian aikaisin. Napakammalla otteella päällejuoksutkin onnistui, vauhdin kanssa kaksi peräkkäin.. kolmas olisi ollut jo vaikea .

Torstaina olikin HOT:in kokous ja perjantaina Marian ja Lauran kanssa Hollolan hallilla. Sormien jäätymisen uhalla Texille hyvä tokotreeni. Häiriössä perusasentoa. Seuraamista kahden askeleen tekniikalla. Paikka pysyi parempana, ei ollut enää niin edessä. Silti vaatii vielä paljon vahvistusta. Sitten tehtiin hyppyä, Maria käskytti. Tämä on hyvällä mallilla. Osaa jo koko liikkeen. Nouto, häiriintyi vähän ulkona kuuluvista äänistä ja niiden perässä ulosmeneminen olisi ollut kivempaa.. Muutaman toiston avulla onnistui kuitenkin. Luoksetulo, palkka vauhdista. Muuta en nyt muista.. Kaapo teki myös ruudun, seuraamista ja luoksetulon. Palkkasin ekasta stopista. Ainiin – kaukoja hiottiin taasen. Maria ja Laura häiriöinä vieressä. Vähän heitti vinoon, mutta taisi kuitenkin aina tehdä vaihdot..
Lauantai aamuna Korkeavireellä Hottilaisten kanssa. Tex teki perusasentoja ja häiriön alla perusasennossa pysymistä. Arja ”häiriköi” – käskyttämis häiriö on helpompaa, kyykistyminen viereen ym. liike hankalampaa. Seuraamista parin askeleen sarjoina. Luoksetulo – eka toistolla palkka vauhdista. Pidin pallon näkyvillä, jotta keskittyisi muhun kävelun aikana. Keskittyi, mutta pää painui korppikotkamaiseen asentoon. Toisella palasin kun taas painui, korjasin namin kanssa asentoa ja kehuin käännyttyäni kun pysyi – tästä eteen tulo.. Noudon luovutusta vielä kiertämällä merkkiä, nämä ok.  Kaapo teki taas ruutua, seuraamispätkän noudon, jossa haukkui ekan käskyn jälkeen – kielsin ja heitin kapulan uudestaan. Nyt pysyi. 
Sunnuntaina oli ihana ilma – ei pakkasta kuin kolmisen astetta. Arto piti Pennalassa korvaavat agitreenit. Olikin hyvä treeni. Uutena Texille koitin vippausta, joka toimi sillä aikasta hyvin. Kääntyi joka kerta oikeaan suuntaan ja vieläpä ihan tiukasti. Rimat oli tosin 20 cm , joka melko paljon helpottaa asiaa, mutta silti ihan hyvä. Radalla oli myös pussi. Ville teki samaa radanpätkää Kaapon kanssa meidän treenien jälkeen. Meni myös kivasti – molemmilla.