lenkill%C3%A4-normal.jpg

Eilen aamusta hallille. Suunnitelmassa tehdä kisamainen kokonaisuus, palkka vain puolessa välissä liikkeitä ja lopussa. Texillä ensin. Seuruu alkoi vähän nihkeästi, oli löysä ja kuutamolla. Tästä oli pakko huomauttaa; kerran napakasti häädinkin pois sivulta ja tiukasti vain kommentoin että mitäs hittoa. Tästä heti uusi mahdollisuus näyttää parempaa seuruuta ja heti skarppasi. Kontakti piti ja paikkakin oli ok. Vastasi kehuihin tosi hyvin ja oli iloinen kun onnistui seuruussa lopulta. Zetassa jäävät oikein ja seuruukin oli hyvää. Luoksetulo oli tosi siisti. Tosin se stoppi hiotaan vielä terävämmäksi, mutta vauhti oli tarpeeksi riittävä ja meni maahan siististi, jei!. Ennen ruutua siirsin Z:n merkin sivuun kun oli tiellä ja Tex tarjosi vain tätä sivussa olevaa merkkiä, kun olin sen siihen kantanut. Annoin periksi ja siirsin merkin pois. Nyt oikealle merkille hyvin ja ruutuunkin hyvin. Loppuosassa ajoi vähän ohi ennenkuin tuli seuraamaan. Täytyykin näitä ottaa ensi kerralla erikseen - on tehnyt tätä ennenkin. 

Toka setissä alkuun metalli. Hyvällä laukalla palautus. Edestä sivulle siirtymisessä taisi jäädä vinoon. Ohjatussa teki ookoo merkin, ei kummempaa jumitusta kapuloille. Ei se merkki sellainen ole vielä kuin haluan, mutta parempi. Oli menossa hakemaan oikeaa, mutta kaarsikin keskelle. Reagoi hyvin stop käskyyn ja kääntyi katsomaan muhun lisäohjeita - hyvin osasi korjata ja toi oikean. Palautuksessa mulle riittävä vauhti. Tunnarin löysi helpolla ja pitikin ihan siististi. Palautusvauhti oli reipas ravi - tämä kun saadaan edes sellaiselle hitaalle laukalle niin hyvä! Taas taisi olla vino pa. Kaken vaihdot oli täpäkät - tykkäsin. Jostain syystä Tex on hallissa treenatessa hurvattomampi - vaikuttaakohan kun on kuitenkin agilityhalli sille?? En tiedä, mutta tykkäsin asenteesta (jos ei lasketa alun seuruuta). Vinot peruasennot olis kyllä saatava pois, nämä on ehkä maailman turhimmat pisteiden menetykset kokeissa..

Kaapo teki samat, mutta kyllä taas venttiilit vuosi. Annoin sen rallata pallon kanssa varmaan 10 minuuttia ennen treeniä. Eipä paljon kiekkoja laskenut tämä, olis varmaan pitänyt rallata 20 min. Äänteli ja haukahteli siellä sun täällä, eikä ollut ihan skarppi. Sille on vaan tehtävä näitä kokonaisuuksia ja palkkaamattomuutta. Tekee kaiken ihan ookoosti mutta se ääntely..

***************

Perjantaina käytiin päivällä hallilla. Esteosaamiseen pituus ja putkijarru. Hyvin Tex alkoi kääntymään kun tein putkea erikseen ja vein putken suulle palkan valmiiksi sivuun. Mutta heti pienen radan yhteydessä, kun vauhti kasvoi eikä palkkaa oltu viety valmiiksi, ampaisi aika kovaa ja suoraan putkesta vaikka kuinka jarruttelin. Tämä taitaa olla meille vähän isompi treenin paikka.. No jatketaan ensikerralla. Pituudella ei kummempaa ongelmaa. Kerran taisi tiukalla käännöksellä kaataa viimeisen palkin josta vähän voivottelin. Muuten ajatteli pitkää hyppyä ihan kivasti vähän isommalla kuin pienemmälläkin vauhdilla eri käännöksin. Eipä kummempaa. Äsken tehtiin tässä olkkarissa vähän tunnarin pitoa ja edestä perusasentoon siirtymisiä. Huomenna Ojankoon, ehkävähän tokoa..