Kuumaa on... On uitu aika paljon meressä. Jossa ei onneksi vielä ole sinilevää. Joskin näillä helteillä varmaan pian on.. Tässä lähellä on kiva rantapätkä johon on iltapäivisin lenkkeilty. Pehmeällä rantahiekalla ollaan tehty parina kertana luoksetulon stoppeja. Pehmeällä hiekalla koirat saa vauhdista lyötyä kunnon lukkojarrutuksen niin että santa vaan "rullaantuu" tassujen alla. Siistiä. Josko niille jäisi vähän mielikuvaa kunnon stopista noin tehtynä :)

20140726_174513-normal.jpg

Tokojutuissa myös ollaan otettu Z:n stoppeja ja siinä seuruuta. Istuminen on Texille vaikea - jää vieläkin usein seisomaan. Kaapolle jäävät on nyt aika selkeät, joskin maahanmenon saattaa jättää vajaaksi sillointällöin. Olen koittanut kovasti näitä palkkailla ihan alas asti. Paikallaolot otin myös yksi iltapäivä. Voi kun näitä tulee treenattua aivan liian vähän... Ja näihin pitäs saada muita koiria mukaan.

20140726_174656-normal.jpg

Varasin Ojangon hallista tunnin eiliselle. Ulkona ei voi kyllä agia treenata yhtään - hiekkakentälle paahtaa aurinko, hiekka on itsessään jo kuumaa ja pöllyää. Hallissa on yllättävän viileää - ihan oikeasti miellyttävä treenata siellä. Tein radan lennosta (taas), mutta ihan ajatuksella kuitenkin. Mukana kaikki kontaktit, okseri, muuri ja pituudelle tiukka kääntyminen. Kepit mentiin kahdesti ensin nurkkaa kohti ja toisella kertaa nurkasta piti hakea umpikulma. Hyvä treeni ja muistin palkata osia. Tex tuntui hyvältä - oli skarppi ja meno oli rentoa, piti myös rimat hyvin. Kaapon kanssa olen ennenkin todennut treenin olevan vähän tylsää kun se ei tee ollenkaan samalla "ragella" kuin kisoissa - vai johtuukohan musta?!? No hyvä treeni oli pitkästä aikaa tämä. 

20140728_104713-normal.jpg