Kaapo oli eilisen päivän Elinana mukana Asikkalassa Elinana koululla. Niillä on (eläintenhoitoala) meneillään jonkin sortin ”koirakurssi”, jossa puuhastelivat koirien kanssa. Elina oli tehnyt vähän tokojuttuja ja agilityä ja Kaapo oli kuulemma loistanut osaamisellaan . Oli osannut myös käyttäytyä yhteislenkillä ja esittänyt reppanaa jäädessään hetkeksi koirahoitolan häkkiin. 

Illaksi ajettiin Mustin ja Mirrin kautta Hollolaan Texin ja Kodan kanssa tekemään agilityä. Elina sai houkuteltua mut ostamaan koirille uudet pannat ja hihnat, mä kun olen ollut vähän saita laittamaan rahaa koiravälineisiin. Kaapolla on ollut sama panta ja hihna käytössä ihan aina ja Texin sininen hurtta-hihna on muuttunut räsyiseksi ruskeanharmaaksi nöyhtääntyneeksi hihnaksi, kun aina repii ja leikkii sillä. Huh miten kalliita hihnat ja pannat on, auts. Näillä uusilla mennään sitten ainakin seuraavat kolme vuotta..
Aksassa tehtiin sellaiset hyvänmielentreenit että. Kaikki onnistui ja puomit oli aivan sairaannopeet. Maltoin pitää treenin aika lyhyenä ja palkkasin onnistumisia. Myös Elina ja Koda saivat hyvän treenin putkiin irtoamisiin. Nyt on aivan hirwee into tehdä aksaa, se on niiiin kivaa.
 
Kuvassa vanha hihna "kulutuksessa"