Käytiin illalla vielä molempien kanssa agility treeneissä Pennalan hallilla. Ville teki Lassen kanssa tokoa. Viereen tuloa ja seuraamista, joka oli tällä keraa aivan tositosi hyvä. Namilla auttaen, mutta paikka oli superhyvä ja koira oli ihan suorassa ja maltillinen. Liikkeestä maahan menoa ja luoksetulo.

Kaapon kanssa tällainen rataharjoitus. Sujui ihan kivasti, tässä pieni video pätkä radasta.Kaarrot hyppyjen jälkeen vielä videossa liian suuret, mutta näitä treenataan tiukemmiksi. Toisessa osassa otin irtoamista esteen takaa putkelle jonka jälkeen vielä muuri. Tässä irtoaa tosi hyvin, tosin putkelle se on helppo kun imu on kova putkeen :)

Toisessa osassa otettiin myös kujakepi, jotka siirreettiin nyt omineen keskemmälle hallia pois seinän vierestä, jossa viimeeksi Kaapolla oli jonkinnäköisiä hahmoitusongelmia. Tällä kertaa ihan loistavat kujakepit. Meni hyvin kummankin suunnan kulmilla ja ja lopussa kavenneetiin ja otetiinn pari suoraa pätkää. Alkaa jo pientä pujottelua näkymään. Tosi hyvä. Turhaan siis viimeeksi huolestuin, ettei tajua näitä.

Lasselle toisessa osasa päätettiin opettaa markkeri. 10 minuutin jälkeen osasi jo ihan täysiä ja juoksi jo pitkästäkin matkasta iloisesti läppäämään tassut kontaktipinnalle. Kyllä collie on fiksu :)