Joulu olis nyt vietetty ja kinkut syöty :) Koko joulu vaan lenkkeiltiin ja löhöiltiin, Lappeenrannassa. Eilen päivällä Lappeenrannan agility urheilijat (LAU) järjesti kinkunsulatus epikset.. no sinne siis tietysti.. Kaapolle hyviä lähtö harjoituksia. Osallistuttiin kahteen luokkaan; möllien ja kilpailevien. Mölliradalle jouduttiin lähtemään suorilta kun tulin sisään halliin hölkkäilemästä Kaapon kanssa, enkä näin ollen kerennyt "lavastamaan" oikean kisan tuntua. Kaapo pysyikin alun nätisti. Nousi seisomaan, mutta kun käännyin siihen päin ja pyysin istumaan, totteli hyvin:)

Kilpailevien rataan sainkin sitten kunnon kisafiiliksen, sain jopa itselleni pienen jännitystilan ja odoteltiin omaa vuoroa lähtöpäässä niinkuin virallisissakin. Ja niinpä - Kaapo karkasi ennen kuin kerkesin yhtä askelta radalle päin ottamaan - kielsin ja palattiin lähtöön. Nyt pysyi ja rata meni hienolla ja hyväntuntuisella nollalla läpi :)

Saapi nähdä possuileeko viikon päästä Hyvinkäällä, virallisissa.. Myös Lassen kanssa kisaavien rata - puomin ylösmenosta viitonen, mutta koko rata muuten tosi hienosti ja ekaa kertaa tuli Lassen kanssa radalla kiire keretä :) Meni tosi kovaa ja innolla :) Muutama kuva joulun ulkoiluista: