Kotonta lähtiessä päätin, että näissä kisoissa ohjaan rohkeasti ja rennosti, keskityn kunnolla ennen ratoja enkä katso muiden ratasuunnitelmia/ratoja vaan itse tiedän mikä ohjaus sopii meille mihinkin kohtaan. Ja sehän toimi; kuusi aivan loistavan hyvää rataa ilman minkäänlaista sählinkiä. Ja nolliakin tuli niistä puolet.

Seppo Savikolla oli kivat radat - sujuvat profiilit ilman mitään turhia kikkailuja. Kisasin molemmilla. Tex ensin ekalle agiradalle. Hukkasin nelosesteen ja luulin ohjanneeni sen väärinpäin. Vasta puomin lopussa tajusin että taisihan se mennä oikein. Vähän tästä "mietintätauosta" johtuen puomin jälkeiset kuviot levähtelivät, mutta kepeillä sain taas hyvän fiiliksen ja loppuun nollalla. Puomi hidas kun meni seinää kohti.. olisi treenattava. Kaapolle puomilta ylös- ja alasmenovitoset. Ylösmeno nyt on mikä on, mutta alasmenolla olisi pitänyt käskyttää tiukemmin stoppaamaan. Muuten oikein hyvä rata. Ja tutustumisessa meinasin harjoitella keinun jälkeiseen kohtaan varasuunnitelman, jos en uskallakaan juosta keinun ohi tekemään pakkovalsseja, mutta päätin, että hitto en suunnittele vaan päätän että uskallan. Näin tekisin treeneissä niin nyt teen kisoissakin.

Tällä hyvällä samalla fiiliksellä hypärille. Texille ihan ookoo rata nollalla. Seiska hypyn jälkeen vähän valui selän taakse ja jouduin sieltä kalastelemaan. Tuplanolla jei!!! Kaapolle myös nolla. Kolmas rata oli aksarata. Tex karkasi puomin jälkeen väärälle puolelle hyppyä ja olin vähän löysä kun olisin sen ehkä saanut sieltä taisteltua, mutta annoin vaan mennä hypn ohi. Videolta näkee, etten ottanut omaa vauhtia pois ollenkaan vaan ihan liikeellä vein sen sinne väärälle puolelle. Muuten hyvä rata. Kaapolle myös tosi tosi hyvä rata. Pudotti vaan yhden riman. Harmi - sinne meni Kaapon tupla. Mutta aivan sairaan hyvä fiilis näiden kisojen jälkeen.

Tex täytyy nyt viedä seuraavaksi fyssarille. Hyppää vähän etupainoisesti ja leijailee hypyt hirmu pitkään. Ei siis ole tarpeeksi dynaaminen, eteenpäin vievä loikka. Tällä(kin) hävitään aikaa, jota jää kärjestä nyt noin 2-3 sekuntia. Kaapon aika oli kummallakin radalla Texiä parempi. Kotona kun laitoin näytölle molempien radat vierekkäin näkymään ja katsoin missä ero tulee, niin pujottelussa ja kontakteilla. Nämä nopeimmiksi, hypyt kuntoon ja tämä fiilis. Siihen pyritään. Video kisoista TÄSSÄ.