Tänään oltiin P-Haun cup-kisoissa. Kaapo osallistui ekaa kertaa omiin kisoihin, mölli-luokkaan siis. Lassen kanssa osallistuttiin ykkösiin ja kakkos/kolmosiin.

Kaapolla radalla ekan hypyn jälkeen heti puomi, joka oli tosi lähellä seinää. Kokemattomuudesta ja varmaan omasta ohjauksesta Kaapo juoksi puomin ohi.. tuli iloisesti takaisin ja uudella yrittämällä koko rata hienosti loppuun asti. Ja lujaa :) Aluksi epäilytti kun radalla oli jo melko isot estevälit, joita meillä ei ole vielä paljon ollut, kun ollaan niin vähän tehty valmiita ratoja. Mutta ei ongelmia. Viisi virhepistettä tuosta puomikiellosta ja tällä irtosi luokan toinen sija :) Hienoa.. saatiin enimmäinen ruusuke mistään kisoista (jos näyttelyitä ei lasketa) :) 1239131876_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lassella ykkösradalla takkusi kepit.. varmaan kolmannella yrittämällä saatiin onnistumaan. Lopuksi vielä putken väärä pää - hylsy. Toisella radalla, joka oli jo melko kinkkinen Lasse tuli hienosti koko radan, kepitkin meni hyvin. Toiseksi viimeinen hyppy putosi ja hitaasta (mutta varmasta) suorituksesta irtosi viides sija. Lasse meni taas siis varmasti ja huolella, mutta hitaasti :) Kivat kisat oli!